Кухонний ніж Arcos серія "2900" для хліба 200 мм Жовтий (291400)

Код товару: 1568529
Під замовлення
559 Грн
  • Інформація по Arcos 291400
  • Виробник: Arcos
  • Країна-виробник: Іспанія
  • Модель: серія "2900" для хліба 200 мм Жовтий
  • Код виробника: 291400
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 30x10x3 см.
  • Короткий опис:

    Серія - 2900, для хліба, нержавіюча сталь

Опис Arcos серія "2900" для хліба 200 мм Жовтий

Ніж для хліба 200 мм Arcos серії «2900» з серейторним лезом чітко нарізає, не шматує м’якіть та не залишає крихт, тому легко впорається з хрумкою скоринкою хліба. Серію кухонних ножів Arcos «2900» розробили для інтенсивного використання на кухнях ресторанів та харчових виробництв. Серію ножів для нарізання хліба Arcos "2900" рекомендуємо використовувати на підприємствах, що дотримуються стандартів системи HACCP. Руків'я ножів мають кольорове кодування за призначенням.

Які ножі входять до професійної серії Arcos «2900»
До колекції увійшли професійні ножі, ніж для обробки м’яса, ніж обвалювальний, ніж для зняття шкур, ніж філейний, ніж сікач, шеф-ножі або поварські ножі, японські ножі, ножі Сантоку, поварські ножі, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для риби, ножі для салямі, ножі для хліба, ножі для хамону.

Тип ножів Arcos «2900»
Ножі Arcos серії «2900» виготовлені з прокатної сталі Nitrum методом штампування. Склад сталі наближений до кованих ножів. Прокатні ножі – тонкі, легкі, невибагливі, стійкі до вологи. Такі ножі легко правити та точити.

Матеріал клинка (леза) ножів Arcos «2900»
Леза ножів Arcos виробляються із запатентованої сталі NITRUM, що є поєднанням інноваційних матеріалів. Стійкі до корозії, довговічні із збереженням ріжучої кромки, зберігають презентабельний зовнішній вигляд під час всього періоду експлуатації.

Матеріал руків'я (ручки) ножів Arcos серії «2900»
Суцільнолита руків'я ножів виготовляється з поліпропілену та прикріплена до хвостовика ножа за допомогою прямої інжекції, утворюючи міцне та нероз'ємне сполучення. Ручки серії «2900» – стійкі до вологи, слабких лужних і кислотних розчинів, високої температури і корозії. Не потрапляють залишки їжі та вода завдяки повній відсутності пустот. Вони довгий час зберігають свою цілісність і зовнішній вигляд. Рекомендуємо не застосовувати ножі серії «2900» при температурах нижче - 5°С та тримати подалі від впливу прямих сонячних променів.

Твердість за шкалою Роквелла (HRC)

56 HRC

При виготовленні сталевих виробів контролюється безліч параметрів, один із найважливіших – твердість матеріалу. Її перевіряють за допомогою спеціального твердоміра, винайденого американцем Х.М. Роквеллом і названого в його честь. Тестування проходить так: на лезо ножа розміщають металеву кульку, яку втискають, вимірюючи поглиблення, що утворилося. Після закінчення процесу поглиблення, результати вимірюються в умовних одиницях та позначаються відповідно до англійської транскрипції HRC. Шкала твердомірів розбита в межах 20-67 одиниць.

Чому варто купити кухонні ножі Arcos:

  • Arcos - один з найвідоміших виробників ножів у світі.
  • Висока якість за розумною ціною.
  • Arcos дає 10 років гарантії на виробничий брак.
  • Пропонуємо асортимент товарів з унікальним дизайном для
    різного призначення: кухонні поварські ножі, ніж для м’яса, ніж для
    обробки м’яса, ніж для зняття шкур, ніж філейний, ніж тесак, шеф-ножі,
    японські ножі, ножі Сантоку, ножі для овочів та фруктів, ножі для
    чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для риби, ножі для суші, ножі для
    хліба, ножі для томатів, ножі кондитерські, ножі для хамону, ножі для
    сиру, ножі для масла, ножі для шаурми, ножі карбовочні, устричні ножі,
    ножі HACCP.
  • Твердість леза і міцність краю ножів Arcos перевищують
    середні по галузі значення. Тривала гострота ножа і його зносостійкість
    забезпечується через твердість сталі, тому потреба в заточенні виникає
    рідше.
  • Сталь Nitrum, завдяки удосконаленій мікроструктурі, підвищує стійкість до корозії.
  • Ножі Arcos не вимагають частої заміни, у результаті підвищується економічна ефективність інвентарю.
  • Технологія виготовлення стали Nitrum екологічна і безпечна для навколишнього середовища.

Характеристики Arcos серія "2900" для хліба 200 мм Жовтий

Матеріал руків'я поліпропілен
Колір руків'я жовтий
Серія 2900
Призначення для хліба
Тип кріплення рукояті всадний
Особливості серрейторна (зубчаста) заточка
Матеріал клинка нержавіюча сталь
Довжина леза 200 мм
Колір леза нержавіюча сталь