Кухонний ніж Victorinox Fibrox Boning 12 см Black (5.6103.12)

Код товару: 1235516
Під замовлення
1169 Грн
  • Інформація по Victorinox 5.6103.12
  • Виробник: Victorinox
  • Країна-виробник: Іспанія
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: Fibrox Boning 12 см Black
  • Код виробника: 5.6103.12
  • Вага: 0.5 кг.
  • Габарити: 35x10x5 см.
  • Короткий опис:

    обвалочний, Fibrox, нержавіюча сталь, термопластик, 120 мм

Опис Victorinox Fibrox Boning 12 см Black

Новий кухонний ніж Victorinox Boning Fibrox 5.6103.12 для спеціалістів з особливими запитами до надійності та функціональності. Серія Fibrox – це колекція, розроблена фахівцями для професіоналів. Обвалочний ніж Victorinox Boning Fibrox 5.6103.12 призначений для зручного відокремлення м'яса від кістки та подальшого оброблення туші. Будучи ідеальним інструментом для великих ресторанних кухонь та обробних підприємств, його обирають не лише шеф-кухарі, а й кулінари-аматори.

Ніж Victorinox Boning Fibrox 5.6103.12 має більш вузьке лезо довжиною 12 см з гладкою (Plain) ріжучою кромкою. Надійне штамповане лезо з мартенситної нержавіючої сталі, надстійке до деформації. Відмінно тримає заводське заточування довгий час. Використовуючи унікальну технологію гарту в кілька етапів та полірування, майстри компанії Victorinox (Вікторинокс) домагаються неперевершеного рівня стійкості до корозії та можливих пошкоджень.

Рукоятка чорного кольору виготовлена ​​із міцного термоеластопласту (ТЕП), має ергономічну конструкцію. Нековзна поверхня подбає про надійну і безпечну фіксацію ножа навіть у мокрих або жирних руках. Термопластичний еластомер з дуже низькою стиранням і високою міцністю. Матеріал Fibrox – це захищений товарний знак, придатний для повторного використання.

Усі складові ножів професійної серії Fibrox (Фіброкс), починаючи від матеріалів та закінчуючи конструкцією, покликані витримувати безперервну повсякденну експлуатацію та механічні навантаження, при цьому мінімізувати втому. Завдяки стійкості до високих температур, можна мити в посудомийній машині.

Характеристики Victorinox Fibrox Boning 12 см Black

Матеріал руків'я термопластик
Колір руків'я чорний
Призначення обвалочний
Серія Fibrox
Тип кріплення рукояті всадний
Особливості напівгнучке лезо
Матеріал клинка нержавіюча сталь
Довжина леза 120 мм
Колір леза сріблястий