Ніж ZT 0350TS

Код товару: 950373
Під замовлення
9303 Грн
  • Інформація по ZT 0350TS
  • Виробник: ZT
  • Країна-виробник: США
  • Гарантія: 3 міс.
  • Модель: 0350TS
  • Вага: 0.15 кг.
  • Габарити: 12x3x3 см.
  • Короткий опис:

    кишеньковий (EDC), складаний, Liner Lock, шпенек, фліппер, асист, CPM-S30V, 176 г, чорний

Опис ZT 0350TS

Складаний ніж з помічником відкриття SpeedSafe і незвичайної чорно-білої розфарбуванням клинка - це Zero Tolerance 0350TS. Він трохи менше, ніж популярна модель ZT0300, але це робить його легше, без втрати міцності конструкції і більш придатним для повсякденних завдань. Клинок виготовлений з твердої порошкової стали CPM-S30V з рідкісним фінішним покриттям "тигрові смуги" (Tiger Stripes), як назвали його виробники. Обробка DLC характеризується тим, що надає поверхні клинка не тільки привабливий закінчений вигляд, а й додатково захищає від іржі та механічних пошкоджень.

Ножем ZT 0350TS легко управлятися однією рукою, так як пружина SpeedSafe легко призводить клинок в робоче положення, що вивільняється плавником або двостороннім шпеньком, а лайнер замку сам автоматично замикається. Пухка рукоятка дуже зручно відчувається в руці, дозволяючи надійно тримати ніж і прямим, і зворотним хватом. Шорсткі плашки з G-10 відмінно себе проявляють як матеріал для рукоятей ножа - вони практичні і довговічні, не схильні до хімічним або температурних впливів. Ніж оснащений 4-хпозіцонной кишенькової кліпсою і отвором для темляка.

ZT - дочірній підрозділ найбільшої корпорації з виробництва ріжучих інструментів KAI. Все почалося, коли Майк Страйдер перестав працювати з Buck Knives. Скориставшись ситуацією, Кен Оніон, дизайнер ножів Kershaw Knives, і Страйдер вирішують випустити спільну серію ножів. Її назвали ZT - Zero Tolerance (нульова терпимість). Дітище вийшло на славу: комбінація мілітаризму страйдера, який уособлює непорушну міць Збройних Сил США, і етнічний гавайський колорит Кена оніона дали в результаті плавність ліній в поєднанні з потужністю і позамежної міцністю, помножену на високу якість виконання з використанням кращих матеріалів і передових технологій при їх виготовленні .

Характеристики ZT 0350TS

Примітка Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України
Країна реєстрації бренду США
Вид ножа кишеньковий (EDC)
Конструкція складаний
Тип замка Liner Lock
Тип відкривання шпенек
Тип ріжучої кромки гладка
Конструкція осьового механізму на шайбах
Форма клинка drop-point
Особливості отвір під темляк
Марка сталі / Матеріал клинка CPM-S30V
Загальна довжина 193 мм
Довжина клинка 83 мм
Довжина рукояті 110 мм
Товщина клинка 3.3 мм
Матеріал рукояті G10
Поверхня клинка DLC (Diamond Like Carbon)
Вага 176 г
Колір чорний