Ніж ZT 0450CF

Код товару: 950378
Під замовлення
10890 Грн
  • Інформація по ZT 0450CF
  • Виробник: ZT
  • Країна-виробник: США
  • Гарантія: 3 міс.
  • Модель: 0450CF
  • Вага: 0.15 кг.
  • Габарити: 12x3x3 см.
  • Короткий опис:

    кишеньковий (EDC), складаний, Frame Lock, фліппер, CPM-S35VN, 77 г, чорний

Опис ZT 0450CF

Ніж ZT 0450CF став плодом співпраці між ZT і дизайнером Дмитром Сінкевич. Однак, ніж був випущений дуже обмеженою серією. Zero Tolerance 0450 володіє обтічною формою і відмінною функціональністю, ця нова і більш компактна версія буде набагато більш доступна для цінителів першокласного дизайну і бездоганної якості.

З його 3,25-дюймовим лезом і титанової руків'ям ZT 0450 має гладкий і вишуканий вигляд, і, як ми думаємо, все це робить його ідеальним EDC. ZT виготовили його з лезом з нержавіючої сталі марки S35VN, що забезпечує гостроту як у бритви, легкість і стійкість заточування. Ніж відкривається плавно і легко завдяки підшипникової системі відкривання (KVT) і плавника. Рамка з титану і замок Frame Lock з сухарем із загартованої сталі забезпечують міцну фіксацію леза. Полірована збільшена капелюшок осьового гвинта додає Zero Tolerance 0450 Sinkevich KVT Titanium вишуканості дизайну.

ZT - дочірній підрозділ найбільшої корпорації з виробництва ріжучих інструментів KAI. Все почалося, коли Майк Страйдер перестав працювати з Buck Knives. Скориставшись ситуацією, Кен Оніон, дизайнер ножів Kershaw Knives, і Страйдер вирішують випустити спільну серію ножів. Її назвали ZT - Zero Tolerance (нульова терпимість). Дітище вийшло на славу: комбінація мілітаризму страйдера, який уособлює непорушну міць Збройних Сил США, і етнічний гавайський колорит Кена оніона дали в результаті плавність ліній в поєднанні з потужністю і позамежної міцністю, помножену на високу якість виконання з використанням кращих матеріалів і передових технологій при їх виготовленні .

Ніж Zero Tolerance 0450 виготовлений за мотивами ексклюзивного ножа Zero Tolerance 0454 Limited Edition Lottery, плода спільного проекту компанії Zero Tolerance і білоруського дизайнера Дмитра Сінкевича, який став «Кращим ножем року» за версією спеціалізованої ножовий виставки Blade Show 2013. Клинок ZT0450 виготовлений з порошковим стали CPM -S35VN, яка має дуже високу зносостійкість. Рукоять ножа виконана з титанового сплаву з покриттям «стоунвош», має малу вагу, дуже зручну форму і практично не ковзає в руці.

Характеристики ZT 0450CF

Країна реєстрації бренду США
Примітка Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України
Вид ножа кишеньковий (EDC)
Конструкція складаний
Тип замка Frame Lock
Тип відкривання фліппер
Тип ріжучої кромки гладка
Конструкція осьового механізму на підшипниках
Форма клинка drop-point
Особливості отвір під темляк
Марка сталі / Матеріал клинка CPM-S35VN
Твердість сталі 58-59 HRC
Загальна довжина 188 мм
Довжина клинка 83 мм
Довжина рукояті 105 мм
Товщина клинка 3 мм
Матеріал рукояті титан
Поверхня клинка DLC (Diamond Like Carbon)
Вага 77 г
Колір чорний