Об'єктив Canon EF 14mm F2.8L II USM (2045B005)

Код товару: 213420
Під замовлення
94996 Грн
  • Інформація по Canon 2045B005
  • Виробник: Canon
  • Країна-виробник: Японія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: EF 14mm F2.8L II USM
  • Код виробника: 2045B005
  • Вага: 0.9 кг.
  • Габарити: 16x14x13 см.
  • Короткий опис:

    Canon, Canon EF, ручна, автоматична, ультразвуковий привід, 0.2, 14, 14, постійна, Мінімальна діафрагма - f/22, Максимальна діафрагма - f/2.8, н.д.

Опис Canon EF 14mm F2.8L II USM

Об’єктив EF 14mm f/2.8L II USM виходить за рамки людського сприйняття перспективи, охоплюючи широке поле огляду 114?. Завдяки покращеній прямолінійній формі цей об’єктив ідеально підходить для зйомки архітектури, інтер’єрів і пейзажів. Його ультраширококутна конструкція забезпечує чітке розділення об’єктів переднього плану та фону.Серія L — це провідна лінійка професійних об’єктивів Canon, що представляє найточнішу оптику EF. Об’єктиви серії L поєднують у собі високу ефективність, легкість використання й високий рівень волого- та пилонепроникності.
Діафрагма з максимальним розміром f/2,8 дозволяє фотографам проводити зйомку з рук в умовах недостатньої освітленості, не хвилюючися про розмиття зображення через тремтіння камери.Для оптимальної роботи об’єктив обладнано асферичними елементами, що зменшують виникнення сферичних аберацій, і наднизькодисперсними елементами, що виправляють хроматичні аберації. Це забезпечує чіткі, висококонтрастні та вільні від спотворень зображення.
Ультразвуковий привід кільцевого типу забезпечує надзвичайно швидке та майже безшумне автофокусування. Завдяки відмінному статичному обертальному моменту можливе безпомилкове й точне наближення до об’єкта фокусування. Крім того, у будь-який час можна скористатися режимом ручного регулювання фокуса без виходу з режиму автофокусування.Покриття Super Spectra забезпечує точний колірний баланс і високу контрастність. Крім того, воно зменшує утворення відблисків і ореолів, поглинаючи світло, що могло відбиватися від внутрішніх елементів об’єктива та цифрового датчика камери.Кругла діафрагма забезпечує м’яке, рівномірне розмиття фону — ідеально для виділення об’єктів на розмитому фоні.Об’єктив EF 14mm f/2.8L II USM оснащений вбудованою блендою, яка захищає передню лінзу об’єктива та поліпшує контрастність. Бленда у вигляді пелюсток запобігає ефекту віньєтування. Також у комплект поставки входять ковпачок об’єктива та м’який футляр.

Характеристики Canon EF 14mm F2.8L II USM

Основні
Тип об'єктива надширококутні
Система Canon
Байонет (кріплення) Canon EF
Фокусна відстань 14 мм
Максимальна діафрагма f/2.8
Мінімальна діафрагма f/22
Розмір матриці Full frame
Кути огляду 114°
104°
81°
Конструкція
Мінімальна дистанція фокусування 0.2 м
Максимальне збільшення 0.15
Конструкція (елементів / груп) 14 елементів у 11 групах
Кількість пелюсток діафрагми 6
Додатково
Привід автофокусування ультразвуковий мотор
Пило, вологозахист
Фізичні
Габарити (діаметр x довжина) 80x94
Вага 645 г