Об'єктив Fujifilm XF 30mm f/2.8 R LM WR Macro (16792576)

Код товару: 1540330
Є в наявності
29799 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 29799грн.
  • Гарантія
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Fujifilm 16792576
  • Виробник: Fujifilm
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: XF 30mm f/2.8 R LM WR Macro
  • Код виробника: 16792576
  • Вага: 0.54 кг.
  • Габарити: 15x12x12 см.
  • Короткий опис:

    Fujifilm, Fujifilm X, ручна, автоматична, лінійний, 0.1, 30, 30, змінна, Мінімальна діафрагма - f/22, Максимальна діафрагма - f/2.8, 43

Опис Fujifilm XF 30mm f/2.8 R LM WR Macro

У творчих руках цей стандартний простий об'єктив не знає меж. З об'єктивом XF30mmF2.8 він стає тільки кращим. Типові завдання вирішує широкий потенціал великого плану завдяки повному макрозбільшенню 1:1. Поблизу або на відстані чудове зображення високої роздільної здатності гарантоване завдяки конструкції з 11 елементів у дев'яти групах, включно з трьома асферичними й двома ED-елементами. Завдяки круглій 9-пелюстковій діафрагмі розфокусовані області боке виглядають чудово. Оптика ідеально підходить для новітніх сенсорів серії X. Продуманий дизайн тільки підсилює привабливість цього об'єктива. Він також вирізняється стійкістю до атмосферних впливів, системою внутрішнього фокусування зі швидким лінійним мотором, кільцем діафрагми, що блокується, і багатьом іншим. Упакований у компактний корпус, об'єктив XF30mmF2.8 стане відмінним вибором для повсякденного носіння.

Встановлення нових стандартів

Фотографія постійно розвивається. Сучасній творчій людині потрібен об'єктив, що підходить як для фото-, так і для відеозйомки в широкому діапазоні застосувань. XF30mmF2.8 R LM WR Macro відповідає цим вимогам, пропонуючи універсальну фокусну відстань, можливість макрозйомки 1:1, швидке внутрішнє фокусування і мінімальне дихання фокусу, і все це в компактній оптиці, що підходить для щоденного використання. Це стандартний об'єктив для нового покоління.

Гранична універсальність

Хочете ви робити видатні великі плани або документувати світ під час подорожей - цей універсальний об'єктив зробить усе можливе. Фокусна відстань 30 мм у поєднанні з макрозйомкою 1:1 дає змогу з легкістю фотографувати практично будь-які об'єкти.

Ближче, ніж будь-коли раніше

З мінімальною фокусною відстанню 10 см XF30mmF2.8 R LM WR Macro відкриває красу за межами видимого оком. Об'єкти будуть настільки близькі, що майже торкнуться переднього елемента; зафіксуйте їх за допомогою 40-мегапіксельної матриці, щоб отримати максимум захоплюючих деталей.

Маленький розмір, велика продуктивність

Макрооб'єктиви зазвичай вимагають величезної кількості елементів і великої кількості рухів фокусування, але XF30mmF2.8 R LM WR Macro має лише три фокусувальні елементи, завдяки чому його вага не перевищує 200 г. При цьому якість збірки не залишає бажати кращого: у ключових деталях використовується метал, що забезпечує якість і довговічність.

Видатний автофокус

Швидкість і точність автофокусування були значно поліпшені завдяки конструкції внутрішнього фокусування і високоточному лінійному двигуну. В результаті високошвидкісне і практично безшумне автофокусування дозволяє відстежувати навіть квіти, що колишуться на вітрі, на близькій відстані.

Впевненість у будь-яких умовах

Повсякденні об'єктиви мають бути готові до всього. Об'єктив XF30mmF2.8 R LM WR Macro має стійку до атмосферних впливів конструкцію, що відштовхує пил і вологу, що робить його ідеальним для будь-яких ситуацій - зокрема й для захопливих крупних планів, які часто виникають у несприятливих умовах.

Характеристики Fujifilm XF 30mm f/2.8 R LM WR Macro

Категорія Фікс-об'єктиви
Тип об'єктива макрооб'єктив
Сумісність c фотокамерами Fujifilm
Тип байонету Fujifilm X
Фокусування ручна
Привід автофокусування лінійний
Мінімальна дистанція фокусування, м 0.1
Фокусна відстань min, мм 30
Фокусна відстань max, мм 30
Тип діафрагми змінна
Мінімальна діафрагма f/22
К-ть пелюсток діафрагми 9
Максимальна діафрагма f/2.8
Конструкція (елементів / груп) 11/9
Кут поля зору, градусів 50.7
Діаметр світлофільтру, мм 43
Діаметр, мм 60
Довжина max, мм 69.5
Вага, г 195