Конструктор Ugears Автоматон Велосипедист (6337280)

Код товару: 1405757
Під замовлення
708 Грн
  • Інформація по Ugears 6337280
  • Виробник: Ugears
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Автоматон Велосипедист
  • Код виробника: 6337280
  • Вага: 0.455 кг.
  • Габарити: 38x17x3 см.
  • Короткий опис:

    Тип - 3D, жанр - фігурки, наземний транспорт, вік - 14+, кількість деталей - 189, Матеріал - дерево

Опис Ugears Автоматон Велосипедист

Ugears представляє поповнення у своєму сімействі автоматонів – механічний конструктор із дерева «Велосипедист». Цей 3D-пазл у вигляді стильного кубка створений для справжніх чемпіонів. Велосипедист на верхівці моделі мчить уперед, щоби привести вас до нових перемог.

Ми надихалися класичними велоперегонами «Тур де Франс», тому 3D-конструктор Автоматон «Велосипедист» втілює дух змагань, великого спорту та грандіозних перемог. Новий механічний пазл із фірмовим дизайном Ugears – це не лише цікавий дерев’яний конструктор, а й оригінальний елемент декору, що прикрасить будь-яку оселю чи офіс, а отже – чудовий подарунок для ваших близьких, друзів і колег.

Ми не сумніваємося, що вас зачарує дизайн нашого автоматона, та головною його особливістю, звісно, є механізм. Ugears славиться виготовленням 3D-конструкторів із дерева, що рухаються без дротів або батарейок, і цього разу наші дизайнери використали простий маховик для створення магії руху. Заведіть автоматон, потягнувши за важіль збоку механічного пазла, і спостерігайте, як велосипедист розпочинає перегони. Маховик, головний рушійний елемент цього 3D-конструктора, накопичує кінетичну енергію і приводить його в рух. Автоматон «Велосипедист» ідеально демонструє, як збільшення або зменшення ваги змінює роботу маховика – механічна модель має спеціальний отвір, куди можна покласти монету, гайку або іншу дрібну річ для збільшення ваги та зміни імпульсу механізму.

Як і всі конструктори Ugears, Автоматон «Велосипедист» виготовлено з якісної деревини, а в комплекті є все необхідне для складання. Дотримуйтеся детальної покрокової інструкції, перекладеної 11 мовами, і ви легко дістанетеся фінішу.

Характеристики Ugears Автоматон Велосипедист

Матеріал дерево
Габарити упаковки 37.8 х 17 х 2.7 см
Додатково механічний
Жанр фігурки
Вид транспорту велосипед
Тип 3D
Вік 14+
Стать для хлопчиків
Кількість деталей 189