Подушка MirSon для вагітних і відпочинку Velvet Line №8023 U-подібна Primula (2200006178552) для вагітних і відпочинку Velvet Line 8023 U-подіб

Код товару: 1552760
Під замовлення
2083 Грн
  • Інформація по MirSon 2200006178552
  • Виробник: MirSon
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: для вагітних і відпочинку Velvet Line 8023 U-подіб
  • Код виробника: 2200006178552
  • Короткий опис:

    EcoSilk, холофайбер, синтепон, 140 x 75 x 20 см, синій

Опис MirSon для вагітних і відпочинку Velvet Line 8023 U-подіб

Багатофункціональна подушка U-подібної форми. Допоможе розслабитися та зняти напругу з м'язів, зменшує навантаження на хребет, частково звільняє руки. Підходить для відпочинку та застосування вже у період вагітності.

На неї можна закидати ноги, підкладати під живіт для сну на боці, підтримувати коліна чи ступні під час відпочинку. Подушку кладуть під спину зменшення напруги в попереку. Вона допоможе максимально розслабитися та повноцінно відпочити, знайти свою комфортну позицію для сну. Оптимізує кровообіг та запобігає утворенню набряків.

EcoSilk – унікальний тандем найкращих характеристик натурального шовку SILK і доступного штучного наповнювача Eco допоміг створити високотехнологічний наповнювач EcoSilk.

Головна унікальність даного наповнювача в його запатентованому складі, завдяки якому наповнювач володіє всіма позитивними властивостями дорогого натурального шовку, але при цьому більш довговічний, 100% антиалергенний, набагато доступніший за ціною.

Велюр – це група красивих матеріалів із ворсистою поверхнею. Роблять його з різної сировини за різними технологіями. Стабільна популярність матеріалу пояснюється його вишуканим зовнішнім виглядом та практичністю. Це тканина з м'яким ворсом на поверхні, на дотик - бархатиста. Щільна, тепла, зносостійка, та, що не мнеться - приємна і практична в усіх відношеннях. До того ж вона виглядає дуже естетично і дорого і тому належить до матеріалів преміум-класу.

Для вашої зручності на подушці є блискавка не лише на зовнішній наволочці, а й на внутрішньому чохлі!

За потреби блискавка дозволяє знімати наволочку і прати її частіше, ніж усю подушку, по мірі забруднення. А також ви завжди можете відкоригувати наповнення улюбленої та зручної подушки, щоб відчувати у моменти відпочинку максимальний комфорт.

Характеристики MirSon для вагітних і відпочинку Velvet Line 8023 U-подіб

Тип для вагітних
Розмір 140 x 75 x 20 см
Наповнювач EcoSilk, холофайбер, синтепон
Особливості вага 2500 г.
Колір синій