Подушка MirSon для вагітних і відпочинку Velvet Line №8024 U-подібна Adenium (2200006178569) для вагітних і відпочинку Velvet Line 8024 U-подіб

Код товару: 1552761
Під замовлення
2083 Грн
  • Інформація по MirSon 2200006178569
  • Виробник: MirSon
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: для вагітних і відпочинку Velvet Line 8024 U-подіб
  • Код виробника: 2200006178569
  • Короткий опис:

    EcoSilk, холофайбер, синтепон, 140 x 75 x 20 см, різнокольоровий

Опис MirSon для вагітних і відпочинку Velvet Line 8024 U-подіб

Багатофункціональна подушка U-подібної форми. Допоможе розслабитися та зняти напругу з м'язів, зменшує навантаження на хребет, частково звільняє руки. Підходить для відпочинку та застосування вже у період вагітності.

На неї можна закидати ноги, підкладати під живіт для сну на боці, підтримувати коліна чи ступні під час відпочинку. Подушку кладуть під спину зменшення напруги в попереку. Вона допоможе максимально розслабитися та повноцінно відпочити, знайти свою комфортну позицію для сну. Оптимізує кровообіг та запобігає утворенню набряків.

Наповнювач EcoSilk

EcoSilk – унікальний тандем найкращих характеристик натурального шовку SILK і доступного штучного наповнювача Eco допоміг створити високотехнологічний наповнювач EcoSilk.

Головна унікальність даного наповнювача в його запатентованому складі, завдяки якому наповнювач володіє всіма позитивними властивостями дорогого натурального шовку, але при цьому більш довговічний, 100% антиалергенний, набагато доступніший за ціною.

Тканина Велюр

Велюр – це група красивих матеріалів із ворсистою поверхнею. Роблять його з різної сировини за різними технологіями. Стабільна популярність матеріалу пояснюється його вишуканим зовнішнім виглядом та практичністю. Це тканина з м'яким ворсом на поверхні, на дотик - бархатиста. Щільна, тепла, зносостійка, та, що не мнеться - приємна і практична в усіх відношеннях. До того ж вона виглядає дуже естетично і дорого і тому належить до матеріалів преміум-класу.

Блискавка (знімний чохол)

Для вашої зручності на подушці є блискавка не лише на зовнішній наволочці, а й на внутрішньому чохлі!

За потреби блискавка дозволяє знімати наволочку і прати її частіше, ніж усю подушку, по мірі забруднення. А також ви завжди можете відкоригувати наповнення улюбленої та зручної подушки, щоб відчувати у моменти відпочинку максимальний комфорт.

Ручне пошиття «Hand Made»

Неповторніості, ексклюзивності та унікальності виробу додає процес його виготовлення. Два товари можуть бути візуально схожі один на одного, але обов'язково знайдуться відмінності, особливі деталі. Вироби серії «Hand Made» завжди будуть радувати вас не тільки своєю унікальністю, але і якістю пошиття, охайністю швів і красою! Ось цим і цінна ручна робота, в порівнянні з серійним виробництвом домашнього текстилю, що створюється на машинах. Вироби HAND MADE, природно, мають свою обґрунтовану ціну, яка доступна шанувальникам якості у всьому. Ми пропонуємо оригінальні подушки і ковдри серії HAND MADE ручної роботи.

Характеристики MirSon для вагітних і відпочинку Velvet Line 8024 U-подіб

Тип для вагітних
Розмір 140 x 75 x 20 см
Наповнювач EcoSilk, холофайбер, синтепон
Особливості двосторонні
Колір різнокольоровий