Подушка MirSon для вагітних та відпочинку U-подібна 8021 Velvet Line (2200006178538)

Код товару: 1406891
Під замовлення
1953 Грн
  • Інформація по MirSon 2200006178538
  • Виробник: MirSon
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: для вагітних та відпочинку U-подібна 8021 Velvet L
  • Код виробника: 2200006178538
  • Короткий опис:

    EcoSilk, 140 x 75 x 20 см, сливовий

Опис MirSon для вагітних та відпочинку U-подібна 8021 Velvet L

Багатофункціональна подушка U-подібної форми.

Допоможе розслабитися і зняти напругу з м'язів, зменшить навантаження на хребет, частково звільнить руки. Годиться для відпочинку та комфортного сну в період вагітності. На неї можна закидати ноги, підкладати під живіт для сну на боці, підтримувати коліна або ступні під час відпочинку. Також подушку кладуть під спину для зменшення напруги в попереку, вона допоможе максимально розслабитися і відпочити, знайти свою комфортну позицію для сну. Оптимізує кровообіг і запобігає утворенню набряків.

EcoSilk
Унікальне поєднання найкращих характеристик натурального шовку Silk та доступного штучного наповнювача Eco допомогло створити високотехнологічний наповнювач EcoSilk. Головна унікальна особливість цього наповнювача в його запатентованому складі, завдяки якому наповнювач має всі позитивні властивості дорогого натурального шовку, але водночас більш довговічний, 100% антиалергенний та набагато доступніший за ціною.

Велюр — це група красивих матеріалів із ворсистою поверхнею. Роблять його з різної сировини за різними технологіями. Стабільна популярність матеріалу пояснюється його вишуканим зовнішнім виглядом та практичністю. Це тканина з м'яким ворсом на поверхні, оксамитова на дотик. Щільна, тепла, зносостійка, не мнеться — приємна і практична з усіх боків. До того ж вона виглядає дуже естетично і дорого і тому належить до матеріалів преміумкласу.

Блискавка (знімний чохол)
Для вашої зручності на подушці є блискавка не лише на зовнішній наволочці, а й на внутрішньому чохлі! За потреби блискавка дає можливість знімати наволочку і прати її частіше, ніж усю подушку в міру забруднення. А також ви завжди можете відкоригувати наповнення улюбленої та зручної подушки, щоби відчувати максимальний комфорт у моменти відпочинку.

Неповторності, ексклюзивності та унікальності виробу надає процес його виготовлення. Два товари можуть бути візуально схожими один на одного, але обов'язково знайдуться відмінності, особливі деталі. Вироби серії Hand Made завжди радуватимуть вас не лише своєю унікальністю, а ще якістю пошиття, акуратністю швів та красою! Ось цим і цінна ручна робота порівняно із серійним виробництвом домашнього текстилю, що створюється на верстатах. Відповідно, вироби Hand Made мають свою обґрунтовану ціну, що доступна справжнім поціновувачам якості у всьому. Ми пропонуємо оригінальні подушки та ковдри серії Hand Made ручної роботи.

У чому їхня перевага?

  • ручне сортування антиалергенного наповнювача;
  • тільки ручне пошиття;
  • виключно якісні матеріали;
  • італійські тканини;
  • детальний та ретельний контроль якості.

У виробництві серії Hand Made використовується виключно ручна праця, жодна машина не зможе на 100% проконтролювати якість подушок і ковдр так, як це роблять фахівці з багаторічним досвідом.

Премія Року
Десятки тисяч сімей належним чином оцінили якість продукції від MirSon.

Характеристики MirSon для вагітних та відпочинку U-подібна 8021 Velvet L

Тип для вагітних
Розмір 140 x 75 x 20 см
Наповнювач EcoSilk
Особливості чохол знімний
Колір сливовий