Смарт-часы Haylou LS04 RS3

Код товара: 1207366
Нет в наличии
  • Информация по Haylou LS04 RS3
  • Производитель: Haylou
  • Страна-производитель: Китай
  • Гарантия: 12 мес.
  • Модель: LS04 RS3
  • Вес: 0.03 кг.
  • Краткое описание:

    Тип - взрослые, Форма часов - круглые, Операционная система - проприетарная, Совместимая ОС - iOS, Android, Интерфейсы подключения - Bluetooth, Тип дисплея - цветной, Диагональ дисплея - 1.2", Тип матрицы - AMOLED, Разрешение - 390 x 390, Тип зарядки - магнитный соединитель, Время автономной работы до - до 12 дней

Описание Haylou LS04 RS3

Унікальна живучість

Сьогодні користувачі розумних годинників вже звикли, що їх потрібно заряджати разом з телефоном мало не щовечора. Але всі ми пам'ятаємо успіх окремих моделей з довгим часом автономної роботи. Схоже, що з моделлю Haylou LS04 все буде дуже цікаво! Виробник заявляє місяць роботи від одного заряду, при цьому Ви отримуєте повнофункціональний пристрій з масою функцій і стильним дизайном.

Зовнішній вигляд

У дизайні моделі Haylou LS04 компанія вирішила по максимуму зберегти класичні обриси наручних годинників. Кругла форма корпусу виглядає дуже ефектно, при цьому товщина зовсім невелика. За рахунок вибору циферблатів ви можете підігнати візуальний ряд під будь-яку форму одягу. Це може бути яскравий модерн або сувора класика. Згодом кількість скінів буде тільки збільшуватися, а різноманітність варіантів фірмових ремінців напевно не розчарує найвибагливішого покупця.

Висока захищеність

Радує новина про те, що в моделі Haylou LS04 реалізована ступінь захисту IP68. Це точно не буде зайвим, особливо для тих користувачів, які ведуть активний спосіб життя. У корпусі традиційно вмонтований датчик серцевого ритму. При цьому з використанням фірмового додатка годинник в майбутньому зможуть відстежувати потенційні проблеми зі здоров'ям.

Додаткові функції

Для зручності тренувань є кілька видів фізичної активності. З урахуванням того, що Haylou LS04 можна не боятися намочити, ви цілком можете займатися спортом в будь-яку погоду, а також плавати в басейні. При цьому цінник на модель заявлений дуже демократичний, тому варто встати в чергу, щоб не пропустити прем'єру!

Характеристики Haylou LS04 RS3

Уведомления электронная почта
Мониторинг физической активности
Дополнительные функции управление музыкальным проигрывателем
Сменный ремешок да
Защита корпуса от влаги и пыли
Степень защиты 5ATM
Материал корпуса металл
Ширина корпуса 43.4 мм
Высота корпуса 50.5 мм
Толщина корпуса 12.5 мм
Ширина ремешка 22 мм
Цвет корпуса черный
Цвет ремешка черный
Датчики шагомер
Тип взрослые
Форма часов круглые
Операционная система проприетарная
Совместимая ОС iOS
Интерфейсы подключения Bluetooth
Тип дисплея цветной
Диагональ дисплея 1.2"
Тип матрицы AMOLED
Разрешение 390 x 390
Сенсорный экран да
Емкость аккумулятора 230 мАч
Тип зарядки магнитный соединитель
Время автономной работы до до 12 дней
Навигация GPS
Пульсометр есть
Датчик освещения есть