Сканер штрих-коду Netum E800 2D bluetooth (NT-E-0093)

Код товару: 1445959
Під замовлення
5989 Грн
  • Інформація по Netum NT-E-0093
  • Виробник: Netum
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: E800 2D bluetooth
  • Код виробника: NT-E-0093
  • Вага: 0.187 кг.
  • Габарити: 14x13x5 см.
  • Короткий опис:

    інтерфейси підключення - Bluetooth, тип підключення - бездротовий, наявність підставки - без підставки

Опис Netum E800 2D bluetooth

1. 【Повнорозмірна продуктивність】 Має той самий механізм обробки зображень, що й повнорозмірні сканери, тому ви можете легко сканувати практично всі штрих-коди.

2. 【Мобільний маркетинг】 Дозволяє сканувати штрих-коди з екранів смартфонів – мобільні купони, електронні квитки, цифрові гаманці та цифрові карти лояльності.

3. 【Режим безперервного сканування】 На відміну від традиційного сканера штрих-коду, E800 за замовчуванням встановлено режим безперервного сканування. Ви можете вимкнути його у будь-який час, просто натиснувши кнопку сканування.

4.【Розроблений для мобільних пристроїв】: NETUM E800 простий у використанні та легко підключається до мобільного пристрою, він акуратно поміщається у кишені та зручно поміщається на долоні, дозволяючи працювати однією рукою. Ідеально підходить для роздрібних точок продажу, управління запасами, введення замовлень на продаж, виїзного обслуговування та інших мобільних бізнес-додатків.

5.【Бездротова технологія Bluetooth】: сканер штрих-коду приєднується до мобільних пристроїв за допомогою спеціальної кліпси. Легко підключається до широкого спектру смартфонів, планшетів, ноутбуків та настільних комп'ютерів із підтримкою Bluetooth. Ви можете легко сканувати штрих-код та одночасно перевіряти дані на своєму телефоні. Bluetooth HID, Доступні режими SPP та BLE. Робота з Windows, Mac OS, Android, iOS.

6.【Потужні можливості декодування】: bluetooth-сканер штрих-коду NETUM E800 є міцним лінійним сканером штрих-коду, який може легко зчитувати більшість штрих-кодів 1D / 2D, таких як ISBN/UPC/EAN, UPC/EAN з доповненнями, Code , Interleaved 2 з 5. , Code93, Code 128, Codabar, QR, Data Matrix і т. д. штрих-код. Користувачі можуть сканувати штрих-коди, надруковані на етикетках або на екранах.

7.【Два способи використання】: режим ручного запуску + режим безперервного сканування. Сканер автоматично зчитує штрих-код після виявлення штрих-коду. Немає необхідності натискати на спусковий гачок.

8. [Акумуляторна батарея 1200 мАг]: Цей сканер штрих-коду Bluetooth оснащений акумуляторною батареєю ємністю 1200 мАг, його можна використовувати для безперервного сканування більше 8 годин після повного заряджання. Ви не турбуєтеся про заряд акумулятора, він може підтримувати вашу роботу протягом усього дня. ХАРАКТЕРИСТИКИ СКАНЕРА Сканування – зчитує всі поширені штрих-коди 1D/2D. Одномірні штрих-коди: UPC, EAN, Code128, Code39, Code93, Code11, Interleaved 2 з 5, Matrix 2 з 5, Industrial 2 з 5, Standard 2 з 5, MSI, GS1, Codabar 2D штрих-коди: PDF41 , Data Matrix, Maxicode, QR Code, Aztec, Hanxin тощо. Користувачі можуть сканувати штрих-коди, надруковані на етикетках або відображені на екранах. Розмір і вага – товщина менше 0,76 дюйма (1,95 см) та вага менше двох унцій (53 г) , До 9 годин. Керування однією рукою - в комплекті знімний затискач. Аксесуари - задня кліпса та ремінець на зап'ястя доступні (продаються окремо) Доступна підтримка розробників Гарантія 1 рік - сканер штрих-коду E800 включає Сканер штрих-коду E800 Зарядний кабель типу C Ремінець із затискачем для ременя .

Характеристики Netum E800 2D bluetooth

Час зарядки акумулятора 4-6 годин
Температура зберігання – 20°С до + 70°С
Стійкість до зовнішніх впливів витримує падіння з висоти 1 м
Наявність підставки без підставки
Комплектація сканер
Клас захисту IP67
Температура експлуатації -10°С до + 50°С
Вологість при експлуатації 5 до 95 %
Розміри 87 x 53 x 14.6 мм
Колір чорний
Тип 2D сканер ручний
Інтерфейси підключення Bluetooth
Тип підключення бездротовий
Типи зчитуваних штрих-кодів ISBN/UPC/EAN, UPC/ EAN Code39, Interleaved 2 of 5, Code 93, Code 128, Codabar, QR, Data Matrix
Декодовані штрих-коди 2D
Індикатори читання світлодіодний індикатор
Безпровідна технологія Bluetooth
Роздільна здатність 640 x 480
Напруга живлення 3.3 - 4.2 В