Сковорода RINGEL Caesar глибока зі зливом 26 см із кришкою (RG-1136-26)

Код товару: 1046880
Немає в наявності
  • Інформація по Ringel RG-1136-26
  • Виробник: Ringel
  • Країна-виробник: Китай
  • Код виробника: RG-1136-26
  • Вага: 2.28 кг.
  • Короткий опис:

    Сковорода глубокая Ringel Caesar, 26 см Материал: кованый алюминий. Толщина стенок: 3.8 мм. Толщина дна: 4.5 мм. Высота стенки: 6.0 см. Диаметр дна: 22.5 см. Высота изделия скрышкой: 13 см. Длина изделия с ручкой: 47 см. Размеры в упаковке: 9х28,5х45 см. Наличие крышки: да. Материал крышки: жаропрочное стекло. Углубления для слива с двух сторон бортов. Антипригарное покрытие: мрамороное антипригарное покрытие Marble от Greblon. Ненагревающаяся ручка из термостойкого бакелита с покрытием «soft touch». Подходит для всех видов плит, включая индукционные. Подходит для посудомоечной машины.

Опис Сковорода RINGEL Caesar глибока зі зливом 26 см із кришкою (RG-1136-26)

Cковорода CAESAR від Ringel - це універсальний помічник на кухні для готування і розігрівання найрізноманітнішої їжі. Нестандартний кут нахилу борта зроблений як у професійному кухарському посуді. Цей кут нахилу дозволяє готувати овочі з «підкиданням» і швидким обсмаженням.


Виготовлені з високоякісного кованого алюмінію, дані сковороди мають товщину стінок 2,8 мм, є міцним посудом зі швидким і рівномірним нагріванням. У даній серії використовується 3-шарове антипригарне покриття, що дозволяє використовувати менше олії при приготуванні.

Сковороди цієї серії без кришок, але ви без зусиль підберете кришку під стандартні розміри Ø 22, 24, 26 і 28 см.


РІВНОМІРНИЙ РОЗПОДІЛ ТЕПЛА ПО ПОВЕРХНІ


Виготовлена ​​з кованого алюмінію, з товщиною стінок 2,8 мм, дана сковорода нагрівається швидко та максимально рівномірно. Це значно прискорює приготування їжі, а також перешкоджає пригорянню і нерівномірному просмажуванню продуктів.


ВЕЛИКИЙ КУТ НАХИЛУ БОРТА


Конструкція сковороди, як у професійного посуду, дозволяє робити легке обсмажування овочів при високих температурах з «підкиданням».


НІМЕЦЬКА ЯКІСТЬ АНТИПРИГАРНОГО ПОКРИТТЯ


У даній серії використано 3-шарове антипригарне покриття, що не містить PFOA (перфтороктанової кислоти) і є безпечним для здоров'я.


ЕРГОНОМІЧНІ РУЧКИ


Зручність використання даної сковороди досягається завдяки і ергономічній ручці з бакеліту. Додаткове покриття soft-touch, крім тактильного задоволення, захищає руки від опіків і дозволяє не вислизає навіть з вологих долонь. Додаткова яскрава вставка підкреслює дизайн сковороди.


УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ І ПРАКТИЧНІСТЬ НА КОЖЕН ДЕНЬ


Спеціальний сталевий індукційний диск у донній частині сковороди дає можливість її використання на всіх видах плит, включаючи індукційні, інфрачервоні та склокерамічні. 

Характеристики Сковорода RINGEL Caesar глибока зі зливом 26 см із кришкою (RG-1136-26)

Серія Caesar
Тип Сковороди
Діаметр, см 26
Висота стінки, см 6.0
Призначення Класична
Матеріал Кований алюміній
Матеріал кришки Жаростійке скло
Матеріал ручок Бакеліт з покриттям Soft-touch
Антипригарне покриття Так
Тип джерела тепла Газова плита, Електрична плита, Галогенна / Склокерамічна плита, Індукційна плита
Можна мити в посудомийній машині Так
З'ємна ручка Ні