Пральна машина Candy RO41274DWME/1-S

Код товару: 1079415
Немає в наявності
  • Інформація по CANDY RO41274DWME/1-S
  • Виробник: CANDY
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: RO41274DWME/1-S
  • Вага: 62 кг.
  • Габарити: 48x87x64 см.
  • Короткий опис:

    тип - автомат, окремостоячий, фронтальне завантаження, Максимальная загрузка белья - 7 кг, Кількість обертів - 1200 об/хв, кількість програм - 16, так, Колір корпусу - білий

Опис CANDY RO41274DWME/1-S

З CANDY RAPIDO ЕКОНОМИТЕ ЧАС ЩОДНЯ
Наші дні завжди повні зобов"язань, і час стає найціннішим ресурсом. Із-за цієї потреби з"явилася нова пральна машина Candy RapidO: швидкі і ефективні цикли прання, які допоможуть заощадити ваш час, щоб ви могли присвятити себе речам, які ви любите найбільше, і зробити ваше життя простіше.
Candy знову пропонує прості і інноваційні рішення: найповніший набір на ринку з 9 швидкими програмами і ексклюзивною функцією Snap & Wash в додатку Candy simply-Fi.
З Candy RapidO вам більше не доведеться вибирати між економією часу або ідеальними результатами прання. Завдяки новітній технології Speed Drive Motor, якість прання покращала на 50% гарантуючи кращу продуктивність навіть для коротких циклів.
ВАШЕ ПРАННЯ НІКОЛИ НЕ БУЛО ТАКИМ ШВИДКИМ
Ви готові до нового досвіду? З ексклюзивною функцією Snap & Wash в додатку Candy simply-Fi ви можете знайти і вибрати найбільш відповідний цикл прання для вашої білизни, просто використовуючи свій смартфон! Сфотографуйте свою білизну і дозвольте RapidO запропонувати вам кращу швидку програму з потрібною температурою і швидкістю обертання. Кращий спосіб заощадити час!
СУПЕР КОМФОРТ З ВИСОКИМ І ШИРОКИМ ЗАВАНТАЖУВАЛЬНИМ ЛЮКОМ
Завдяки новому ергономічному дизайну, управління завантаженням і вивантаженням вашої білизни ніколи не було простіше. Ваш новий процес прання з RapidO буде зручнішим і швидшим.
ПРАЛЬНА МАШИНА, ЯКА ГОВОРИТЬ З ВАМИ
Завдяки Candy simply-Fi App, RapidO стане ще простіший у використанні. Додаток дозволить вам завжди бути в курсі, де ви знаходитеся через ваш смартфон. Ви зможете поговорити з RapidO і отримати максимальну віддачу від пральної машини з відповідями і радими з вибору найбільш відповідного прання для вашого одягу, видаленню плям і багато чому іншому.

Характеристики CANDY RO41274DWME/1-S

Основні
Тип пральна
Тип завантаження фронтальна
Клас енергоспоживання A+++
Клас прання B
Завантаження білизни 7 кг
Швидкість віджиму ( максимальна ) 1200 об/хв
Функції
Кількість програм прання 16
Додаткові опції Mix Power System
Показники ефективності
Споживання електроенергії 138 кВт/ год
Управління і дисплей
Таймер відстрочки старту ✔ до 24 год.
Додатково
Особливості Wi-Fi
Матеріал барабану нержавіюча сталь
Тип двигуна Інверторний
Фізичні
Колір білий
Об'єм барабана 48 л
Рівень шуму при пранні 51 дБ
Рівень шуму при віджиманні 76 дБ
Габарити
Висота 85 см
Ширина 60 см
Глибина 45 см