Пральна машина Samsung WW70AGAS22AEUA

Код товару: 1530022
Під замовлення
21846 Грн
  • Інформація по Samsung WW70AGAS22AEUA
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: WW70AGAS22AEUA
  • Вага: 55 кг.
  • Габарити: 88x67x56 см.
  • Короткий опис:

    тип - автомат, вузькі 32-47 см, інверторний, окремостоячий, фронтальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 7 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 1200 об/хв, кількість програм - 16, так, очищення барабану, самодіагностика, відстрочка старту, обробка паром, замок від дітей, Колір корпусу - білий

Опис Samsung WW70AGAS22AEUA

Ефективне очищення навіть за низьких температур з технологією EcoBubble. Пральний засіб перетворюється на бульбашки, швидко проникає в тканину і легко видаляє бруд, заощаджуючи при цьому енергію і зберігаючи колір і текстуру тканини.

Захистіть свою підлогу та оселю від випадкового пошкодження із системою виявлення протікань AquaProtect. Вона розміщується під машиною і виявляє невеликі сліди води. У разі появи протікання система негайно припиняє цикл прання, зливає воду та видає повідомлення про помилку. Таким чином, вона зберігає вас у безпеці та дозволяє уникнути потенційних збитків.

Глибоке гігієнічне очищення парою. Видаляє бруд, що в’ївся, 99,9% бактерій та усуває алергени від домашнього пилу. Режим очищення парою знижує ймовірність виникнення алергічної реакції, видаляючи її причини: пил, шерсть кішок і собак, пилок трав, спори цвілевих грибів.

Підтримуйте гігієнічну чистоту внутрішньої поверхні барабана своєї пральної машини без використання хімічних речовин. Функція очищення барабана забезпечує видалення без використання мийного засобу 99,9 % бактерій, що спричинюють появу запаху, завдяки комбінації замочування, полоскання та високошвидкісного обертання. А ще машина автоматично повідомить вам, коли необхідно провести очищення.

Завдяки спеціальній конструкції лотка та особливому алгоритму подачі води у лоток пральний засіб вимивається повністю, без залишку. Таким чином, витрата прального засобу є максимально ефективною, а лоток залишається гігієнічно чистим.

Функція Bubble Soak дозволяє видаляти різні види стійких плям натисканням однієї кнопки. Одяг ретельно замочується в активних бульбашках й ефективніше просочується розчином, тому будь-які забруднення та плями руйнуються і видаляються значно ефективніше.

Щасливі дні прання. Ось тиха пральна машина, яка розрахована на довгий термін служби, має всю необхідну потужність, знижує рівень шуму і при цьому споживає менше енергії, ніж звичайна пральна машина, тому вона також дбайливіше ставиться до вашого гаманця. Це все завдяки нашій технології цифрового інвертора, яка збільшує продуктивність, а не шум.

Характеристики Samsung WW70AGAS22AEUA

Тип вузькі 32-47 см
Тип двигуна інверторний
Спосіб установки окремостоячий
Тип завантаження фронтальне завантаження
Максимальне завантаження білизни 7 кг
Максимальна швидкість віджимання, об/хв 1200 об/хв
Клас енергоспоживання А+++
Клас прання A
Клас віджиму B
Споживання електроенергії за 1 цикл 0.69 кВт/год
Споживання води за 1 цикл 33 л
Кількість білизни під час сушіння 7 кг
Кількість програм 16
Програми прання шерсть
Дисплей так
Технічні особливості самодіагностика
Функції старт/пауза
Особливості звуковий сигнал закінчення програми
Висота 85 см
Ширина 60 см
Глибина 45 см
Вага 52.5 кг
Колір дверцят чорний
Колір корпусу білий