Пральна машина Samsung WW80AG6S28AEUA

Код товару: 1560324
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung WW80AG6S28AEUA
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: WW80AG6S28AEUA
  • Вага: 58 кг.
  • Габарити: 89x67x55 см.
  • Короткий опис:

    тип - автомат, вузькі 32-47 см, інверторний, окремостоячий, фронтальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 8 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 1200 об/хв, кількість програм - 23, так, очищення барабану, замочування, відстрочка старту, обробка паром, замок від дітей, управління по WiFi, Колір корпусу - білий

Опис Samsung WW80AG6S28AEUA

Ефективне очищення навіть за низьких температур із технологією EcoBubble. Засіб для прання перетворюється на бульбашки, швидко проникає у тканину і легко видаляє бруд, заощаджуючи при цьому енергію і зберігаючи колір і текстуру тканини.

Періть більше білизни за один раз, заощаджуючи час та сили. Пральна машина має найбільший обсяг завантаження – 8 кг, тому в одне завантаження можна помістити багато білизни, включаючи великі речі. Це означає, що вам знадобиться менше прань, і ви зможете приділити більше часу собі.

Витрачайте на прання значно менше часу. Якщо активувати функцію QuickDrive, час прання скорочується до 50%. Динамічне обертання барабана з технологією Q-Bubble та додаткові водяні струмені створюють більш рясні та потужні бульбашки, тому пральний засіб проникає в тканину швидше, а прання виконується ефективно та делікатно.

Скоротіть час прання та отримайте чистіший одяг. Просто виберіть функцію QuickDrive, щоб випрати повністю завантажену машину всього за 39 хвилин. Технологія Eco Bubble забезпечує потужне очищення, а час полоскання скорочується завдяки Speed Spray, що прискорює швидкість віджимання.

Захистіть підлогу й оселю від випадкового пошкодження із системою виявлення протікань AquaProtect. Вона розміщується під машиною та здатна виявити навіть невеликі сліди води. У разі появи протікання система негайно припиняє цикл прання, зливає воду й видає повідомлення про помилку.

Глибоке гігієнічне очищення парою. Видаляє бруд, що в'ївся, 99,9% бактерій та усуває алергени від домашнього пилу. Режим очищення парою знижує ймовірність виникнення алергічної реакції, видаляючи її причини: пил, шерсть кішок і собак, пилок трав, спори цвілевих грибів.

Щасливі дні прання. Ось тиха пральна машина, яка розрахована на довгий термін служби, має всю необхідну потужність, знижує рівень шуму і при цьому споживає менше енергії, ніж звичайна пральна машина, тому вона також дбайливіше ставиться до вашого гаманця. Це все завдяки нашій технології цифрового інвертора, яка збільшує продуктивність, а не шум.

Підтримуйте чистоту дверей та внутрішньої поверхні барабана своєї пральної машини. Завдяки функції Drum Clean+ видаляється 99,9% бактерій, що викликають появу запаху, без використання мийного засобу. Водний струмінь під великим тиском і висока швидкість обертання також усувають бруд навколо прокладки дверей. А ще машина автоматично повідомить вас, коли потрібно буде виконати очищення.

Характеристики Samsung WW80AG6S28AEUA

Загрузка (стирка) 8 кг
Сушка без сушки
Загрузка (сушка) нет
Скорость отжима 1200 об/мин
Количество программ 22
Класс энергопотребления А+++
Класс эффективности стирки нет данных
Класс эффективности отжима B
Тип стиральной машины фронтальная загрузка
Вид автомат
Тип двигателя инверторный
Защита от протечек есть
Защита от детей есть
Дисплей с дисплеем
Обработка паром есть
Автодозирование моющего средства нет
Потребление электроэнергии 0,71 кВт/ч
Потребление воды 40 л
Отсрочка старта есть
Материал бака нет данных
Уровень шума стирки 57 дБ
Уровень шума отжима 75 дБ
Привод ременной
Тип управления электронное
Smart управление отсутствует
Цвет белый с черным
Габариты (ШхВхГ) 600 x 850 x 450 мм