Додаткова трубка Gigaset C570HX Black (S30852H2861R601)

Код товару: 1540746
Немає в наявності
  • Інформація по Gigaset S30852H2861R601
  • Виробник: Gigaset
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: S30852H2861R601
  • Вага: 0.54 кг.
  • Короткий опис:

    Додаткова трубка Gigaset C570HX Black (S30852H2861R601)

Опис Додаткова трубка Gigaset C570HX Black (S30852H2861R601)

Насолоджуйтесь спілкуванням із комфортом.
Бездротовий телефон Gigaset C570HX був розроблений для особливо комфортного спілкування та поєднує в собі привабливий дизайн з чудовою ергономікою та продуктивністю. Його чудове відчуття та елегантний зовнішній вигляд утворюють ідеальний симбіоз із сучасними технологіями. Надійний сімейний телефон не тільки надзвичайно зручний у використанні: його елегантний, тонкий зовнішній вигляд у поєднанні з визначною якістю голосової передачі та оптимальними акустичними характеристиками також привабливий.

Сумісний з усіма маршрутизаторами з базовим набором DECT: моделі Gigaset HX.
Телефонний зв’язок також став цифровим: більшість постачальників телефонного зв’язку, наприклад Telekom, вже переходять на IP-телефонію. З універсальними бездротовими трубками Gigaset HX ви добре підготовлені до перемикання: вони сумісні з усіма маршрутизаторами з DECT/CAT-iq, такими як FRITZ!Box або Telekom Speedport, і можуть використовуватися як базова станція. Таким чином, ви зможете продовжувати користуватися телефоном, навіть якщо зміните маршрутизатор.

Тепер ви можете побачити комфорт.
Як тільки ви подивіться на контрастний кольоровий екран, ви зрозумієте, що таке телефонний комфорт, і звичайна навігація тут дуже допомагає. Великий кольоровий TFT-дисплей забезпечує відмінну читаність графіки та літер, шість зручних значків для входу до головного меню, а також зручний для читання великий режим, що показує всі цифри у дуже великому масштабі. Завдяки широко рознесеним клавішам з підсвічуванням Gigaset C570HX досягає нових висот інтуїтивного керування та комфорту.

Багато місця для великої кількості друзів.
Велика телефонна книга Gigaset C570HX робить керування контактами максимально приємним: в ній може зберігатися до 200 контактів, включаючи ім’я, прізвище та по три номери для кожного, тому ви легко зможете розмістити всіх своїх друзів. Завдяки програмованим клавішам швидкого доступу можна зв’язатися з улюбленими контактами без необхідності вводити довгі цифри. І ви можете легко синхронізувати записи телефонної книги між усіма підключеними трубками Gigaset. Крім того, практична функція нагадування про дні народження означає, що ви ніколи не забудете особливі дні своїх близьких, а VIP-мелодія повідомить вас, коли дзвонять важливі абоненти, просто за дзвінковою мелодією.

Телефон, який так само унікальний, як і ви.
Тепер ви можете налаштувати свій телефон відповідно до своїх звичок та уподобань – у Gigaset C570HX передбачені всілякі можливості персоналізації, що дозволяють вам це зробити. Просто виберіть улюблену заставку та відобразіть колірну схему тексту із широкого доступного діапазону. Налаштуйте мелодії дзвінка для всіх важливих абонентів. І ще: є навіть 2 різні акустичні профілі, тому ви можете вибрати той частотний діапазон, який вам найбільш приємний. Таким чином, ви завжди насолоджуватиметеся найкращими звуковими враженнями.

Не дозволяйте нічому порушити ваш спокій та тишу.
Хочете трохи більше конфіденційності? Функція «Блокувати анонімні дзвінки» дозволяє придушувати невідомі номери: всі дзвінки без ідентифікатора абонента відображаються лише візуально або можуть бути повністю заблоковані. Крім того, ви також можете відключити дзвінок на певні періоди часу, коли ви не хочете, щоб вас турбували. Проте VIP-контакти з вашої телефонної книги можна переглянути та прослухати у будь-який час, тому ви не пропустите жодного важливого дзвінка. Це означає, що ви можете насолоджуватися тишею та спокоєм у власному будинку, коли захочете.

Завжди під рукою, оскільки авторизація здійснюється прямо на роутері.
Gigaset C570HX підключається безпосередньо по радіоканалу до базового комплекту DECT вашого маршрутизатора. Оскільки вам більше не потрібна базова станція, ви можете зберігати трубку будь-де. Ваш телефон завжди буде під рукою, будь то у вітальні, коридорі, кабінеті або на кухні. Для ще більшої гнучкості ви можете підключити до маршрутизатора до п’яти додаткових трубок HX.

ECO DECT для дзвінків без радіації
Як і всі бездротові телефони Gigaset, C570HX оснащений екологічно безпечною технологією ECO DECT. Телефони не випромінюють випромінювання в режимі очікування, навіть якщо використовується більше одного мобільного пристрою за умови, що базовий блок і всі зареєстровані мобільні пристрої підтримують ECO DECT. Під час розмови потужність передачі автоматично адаптується до відстані між базою та мобільним блоком. Чим коротша відстань від бази, тим нижче випромінювання. Для максимального радіусу дії DECT можна в будь-який момент вимкнути режим ECO DECT.

Характеристики Додаткова трубка Gigaset C570HX Black (S30852H2861R601)

Тип беспроводной
Дисплей есть
Определение номера Caller ID
Автоответчик нет
Время в режиме ожидания 200 ч
Время в режиме разговора 18 ч
Память телефонных номеров 100
Радиус действия 50/300 м
Подсветка дисплея есть
Питание 2 х ААА
Цвет черный