Додаткова трубка Gigaset C575HX Black (S30852H2967R101)

Код товару: 1568172
Немає в наявності
  • Інформація по Gigaset S30852H2967R101
  • Виробник: Gigaset
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: S30852H2967R101
  • Вага: 0.4 кг.
  • Короткий опис:

    Додаткова трубка Gigaset C575HX Black (S30852H2967R101)

Опис Додаткова трубка Gigaset C575HX Black (S30852H2967R101)

Насолоджуйтесь спілкуванням з комфортом
Бездротовий телефон Gigaset C575 є ідеальним симбіозом дизайну, ергономіки та потужності для максимального комфорту та зручності при телефонній розмові. Тонкий дизайн дозволяє легко тримати його в руках і поєднує в собі елегантний зовнішній вигляд із сучасними технологіями: елегантний та компактний зовні, повний практичних ідей усередині, цей надійний сімейний телефон напрочуд зручний у використанні. Завдяки чудовій якості передачі голосу та оптимальній акустиці телефонувати стає задоволенням.

Подивіться все, що вам потрібно, з першого погляду: Gigaset C575
Зручність телефону Gigaset C575 починається із простої навігації. Крім того, є контрастний великий кольоровий TFT-дисплей, що пропонує безліч корисних функцій: відмінна читаність графіки та літер, шість символів для входу в головне меню, а також режим Jumbo, що показує всі цифри дуже великого масштабу. У поєднанні з широко розставленими клавішами з підсвічуванням Gigaset C575 досягає нових висот інтуїтивного керування та зручності.

Усі ваші контакти під рукою
Зробіть керування контактами максимально простим: у великій адресній книзі Gigaset C575 можна зберігати до 200 контактів з ім’ям та ім’ям, а також по 3 телефонні номери для кожного. Програмовані клавіші швидкого набору дозволять вам зв’язатися з тим, кому ви дзвоните без необхідності вводити довгі цифри. Ще один практичний штрих: функція «Нагадування про день народження» означає, що ви ніколи не забудете особливі дні своїх близьких, а за допомогою VIP-мелодії ви дізнаєтесь особливо важливих абонентів лише за дзвінковою мелодією. Крім того, можна легко обмінюватися записами адресної книги між усіма підключеними мобільними пристроями Gigaset.

Тепер ви можете легко персоналізувати телефон так, як захочете.
Gigaset C575 включає ряд можливостей персоналізації, що дозволяють налаштувати телефон відповідно до своїх звичок і уподобань. Ви можете вибирати між різними заставками і колірними схемами текстів, що відображаються, або встановлювати спеціальні мелодії дзвінків для всіх важливих для вас абонентів. І ще одна корисна функція: виберіть один із двох акустичних профілів, щоб вибрати правильний частотний діапазон для оптимального слухового сприйняття

Вимикайте час від часу – із захистом від небажаних дзвінків
Якщо у вас немає настрою розмовляти, ви можете ігнорувати певні номери телефонів або анонімних дзвінків, додавши до 15 номерів у чорний список - при активації ця функція або відхиляє дзвінки з цих номерів, або просто відображає на дисплеї без телефону. Ви можете додати небажані номери до чорного списку вручну або скопіювати їх з історії дзвінків. Ви також можете заборонити дзвінки телефону при анонімних дзвінках (тобто дзвінках без ідентифікатора абонента) і навіть встановити періоди часу, протягом яких телефон повинен або не повинен дзвонити.

Ще більша гнучкість — завдяки безлічі сумісних трубок
Використовуйте свій телефон там, де це потрібно: Gigaset C575 можна розширити до шести трубок, які ви можете розмістити в будь-якому місці вашого будинку. Чи знаходитесь ви на кухні, у спальні чи домашньому офісі, у вас завжди буде під рукою телефон.

ECO DECT для дзвінків без радіації
Як і всі бездротові телефони Gigaset, C575 оснащений екологічно безпечною технологією ECO DECT. Телефони не випромінюють випромінювання в режимі очікування, навіть якщо використовується більше одного мобільного пристрою за умови, що базовий блок і всі зареєстровані мобільні пристрої підтримують ECO DECT. Під час розмови потужність передачі автоматично адаптується до відстані між базою та мобільним блоком. Чим коротша відстань від бази, тим нижче випромінювання. Для максимального радіусу дії DECT можна в будь-який момент вимкнути режим ECO DECT.

Характеристики Додаткова трубка Gigaset C575HX Black (S30852H2967R101)

Тип беспроводной
Дисплей есть
Определение номера есть
Автоответчик нет
Время в режиме ожидания 200 ч
Время в режиме разговора 18 ч
Память телефонных номеров 200
Радиус действия 50/300 м
Подсветка дисплея есть
Питание 2 х ААА
Цвет черный