Телевізор Samsung UE70CU7100UXUA

Код товару: 1431285
Є в наявності
42086 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 42086грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Samsung UE70CU7100UXUA
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: Угорщина
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: UE70CU7100UXUA
  • Вага: 33 кг.
  • Габарити: 175x103x19 см.
  • Короткий опис:

    4K-телевізори, Smart TV, 70", 3840 x 2160, з HDR, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T2, цифровий DVB-S2, аналоговий, 20 Вт, 1 x USB, 1 x RJ-45, 3 x HDMI, Wi-Fi - так, Підтримка Smart TV - так, 1556.2 x 976.2 x 341.1 мм, 24.8 кг

Опис Samsung UE70CU7100UXUA

Якість зображення 4K HDR
Телевізор Samsung CU7100 з передовим процесором Crystal 4К забезпечує чудову якість зображення і більше яскравих відчуттів і вражень від перегляду. Технологія HDR покращує контрастність і точність відтворення кольору, щоб зображення виглядало яскравим і реалістичним.

Соковиті кольори з PurColor
Ваші улюблені фільми та ігри ще ніколи не були такі близькі до реальності. Технологія PurColor забезпечує надточну природну передачу кольору та гарантує вам море яскравих емоцій від буйства фарб і відтінків на екрані.

Процесор Crystal 4K
Процесор Crystal 4K – це мозок телевізора, який ніколи не відпочиває. Працюючи у фоновому режимі, він підтримує високий рівень передачі кольору, оптимізує яскравість і контрастність і регулює звук залежно від того, що ви дивитеся. Насолоджуйтесь кожним переглядом, будь то спортивний репортаж, програма новин або блокбастер.

Smart TV на базі Tizen
Усі найпопулярніші стрімінгові сервіси, включаючи Netflix, Disney+, Apple TV, зібрані в одному місці для зручності. Ви зможете легко знайти фільм чи телешоу та відпочити в компанії улюблених кіногероїв. Зручна та проста у використанні платформа Smart Hub допоможе вам визначитися з вибором, пропонуючи до перегляду лише найцікавіше.

Розумний телевізор для розумного будинку
У SmartThings ви зможете керувати всіма розумними пристроями, включаючи освітлення, Bluetooth динаміки, камери відеоспостереження, консолі та побутову техніку. Усе, що для цього потрібне, це підтримка SmartThings.

Глибина та деталізація з HDR10+
HDR10+ покращує точність передачі кольору і контрастність кожного пікселя, це дозволяє домогтися високої деталізації зображення в темних і яскравих сценах. Підсилювач контрасту покращує глибину та колір, забезпечуючи справжнє буйство фарб. Тепер ви зможете побачити те, що раніше було приховано від очей.

Ігри, які оживають на екрані
Насолоджуйтесь чітким і плавним зображенням у грі завдяки алгоритму Motion Xcelerator, який усуває лаги та затримки та перетворює геймплей на реалістичну подію. Завдяки автоматичному ігровому режиму, телевізор знає, коли ви готові грати, і автоматично оптимізує налаштування зображення для імерсивного ігрового досвіду.

Звук адаптується до дії
Технологія Object Tracking Sound Lite відстежує дії на екрані та спрямовує звук через динамік таким чином, щоб події виглядали максимально реалістично. Так ви зможете почути, як до вас наближається машина, вдалині лунають вибухи або дощ шелестить у листі дерев. Adaptive Sound визначає характер контенту й адаптує звучання залежно від того, чи дивитесь ви екшн чи програму новин.

Витончений дизайн
Samsung CU7100 поміщений у тонкий безрамковий корпус, він ідеально вписується в інтер'єр кімнати. І не важливо, чи встановлений він на витонченій підставці чи закріплений на стіні, телевізор виглядає як сучасний арт-об'єкт.

Більше розумних функцій
Дивіться фільми та популярні телешоу безкоштовно у прямому ефірі з Samsung TV Plus, стежте за спортивними подіями та новинами, знаходьте дитячі навчальні програми, а також багато іншого на будь-який смак. Програма Samsung Health надає доступ до безкоштовних онлайн-тренувань і допомагає професійно займатися спортом прямо у вітальні. Завдяки Smart TV ви отримаєте віддалений доступ до офісної техніки, а програма Google Meet дасть можливість залишатися на зв'язку з друзями та колегами.

Характеристики Samsung UE70CU7100UXUA

Основні
Тип телевізора LED телевізор
Розмір діагоналі 70 "
Частота розгортки, Гц 50
SmartTV
Smart платформа Tizen
Технічні
Графічний процесор Crystal Processor 4K
Контрастність Mega
Клас енергоефективності A+
Зображення
Формат зображення 16:9
Кут огляду по вертикалі 178
Кут огляду по горизонталі 178
ТВ тюнер
Цифровой тюнер DVB-T2 (ефірне)
DVB-C (кабельне)
DVB-S2 (супутникове)
Порти і роз'єми
Входи USB
LAN
HDMI
Кількість HDMI 3 шт
Кількість USB 1 шт
CI-модуль
Обмін даними
Дротове підключення Ethernet
Бездротове підключення Wi-Fi
Bluetooth
Звук
Система динаміків 2.0
Кількість динаміків 2
Потужність звуку 20 Вт
Об'ємне звучання
Додатково
Особливості HDR
Motion Xcelerator
Dynamic Crystal Color
Фізичні
Колір чорний
Настінне кріплення VESA 400х300
Вага 25.3 кг з підставкою
Габарити (ШхВхГ) з підставкою 1556.2 x 988.1 x 341.1
Габарити (ШхВхГ) без підставки 1556.2 x 899.3 x 60.5
Роздільна здатність екрану Ultra HD (3840x2160)