Смарт-годинник Xiaomi Watch S3 Black (BHR7874GL)

Код товару: 1576353
Під замовлення
5172 Грн
  • Інформація по Xiaomi BHR7874GL
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: BHR7874GL
  • Вага: 0.09 кг.
  • Короткий опис:

    Смарт-годинник Xiaomi Watch S3 Black (BHR7874GL); 1.43" (466х466) AMOLED сенсорний / Bluetooth 5.2 / 47 x 47 x 12 мм, 44 г / NFC / 5 АТМ / 486 мАг / чорний

Опис Смарт-годинник Xiaomi Watch S3 Black (BHR7874GL)

Watch S3: вибір стильних та активних користувачів
Смарт-годинник Xiaomi Watch S3 – це стильний сучасний аксесуар, який надасть вам вигляду впевненої в собі людини. Отримуйте всю поточну інформацію на великому яскравому дисплеї AMOLED. Контролюйте своє здоров’я та самопочуття за допомогою функцій вимірювання рівня кисню в крові та пульсу. Залишайтесь у формі завдяки вбудованим 150+ режимам тренувань. Користуйтеся Watch 3 до 14 днів і залиште у минулому часті підзарядки.

Екран, який чудово видно
Великий AMOLED-дисплей діагоналлю 1.43 дюйма з частотою оновлення 60 Гц і роздільною здатністю 466*466 пікселів відтворює 16.7 мільйонів кольорів та відтінків, завдяки чому інформація на дисплеї відмінно сприймається за будь-якого освітлення. Годинник з 256 рівнями яскравості легко адаптується до зовнішніх умов і автоматично змінює яскравість екрану для максимального комфорту сприйняття.

Ваш годинник – ваші правила
Унікальною особливістю цієї моделі є можливість від’єднати та замінити безель, тим самим надати годиннику оригінального вигляду. Корпус із високоякісної нержавіючої сталі виглядає неординарно та привертає увагу. Великий вибір кольорів і текстур ремінців допоможе вам завершити образ і перетворити ваші Watch S3 на унікальний аксесуар, несхожий на інші. Вам доступні встановлені варіанти циферблатів, ви також зможете створювати власні циферблати, використовуючи фото та картинки з інтернету.

Досягайте нових вершин у спорті
Займайтеся улюбленим видом спорту та дізнавайтеся про свої спортивні успіхи в реальному часі. Годинник Xiaomi Watch S3 проводить аналіз вашої активності і підтримує більше 150 режимів тренувань.

Слідкуйте за маршрутом тренувань
Двохдіапазонний датчик геолокації GNSS до 50% покращує точність позиціонування та дозволяє точно відстежувати маршрути тренувань на відкритому повітрі. У програмі Mi Health ви навіть зможете переглянути відео вашого забігу в парку з переглядом усіх основних показників тренування.

Для тих, хто любить лижний спорт
У годинах Xiaomi Watch S3 ви знайдете карти гірських маршрутів та лижних трас, зможете стежити за тривалістю спуску, швидкістю, дистанцією та отримувати поради, які допоможуть вам покращити особисті досягнення.

Персональний лікар на зап’ясті
Інноваційний 12-канальний модуль та сучасний LED-датчик з високою точністю вимірюють серцевий ритм, щоб ви завжди були в курсі свого самопочуття та могли вибирати оптимальні навантаження. Точність вимірювань досягла 97,95% і практично дорівнює точності вимірювань медичного обладнання. З такою ж високою точністю годинник вимірює ще один важливий показник здоров’я – рівень насичення крові киснем SpO2. При виявленні відхилень основних показників норми ви отримаєте повідомлення як вібрації.

Відновлення під час нічного відпочинку
Оновлений алгоритм відстеження фаз сну та виявлення проблем під час сну став на 15% точнішим, він допоможе вам налагодити свій сон, щоб повністю відновлюватись після нічного відпочинку та підвищити свою активність протягом дня.

Контролюйте ділову активність
Смарт-годинник допоможе вам отримувати доступ до сповіщень, стежити за спортивним прогресом і станом здоров’я, а також тримати під контролем поточні завдання. Xiaomi Watch S3 – ваш найкращий помічник для повсякденних завдань, адже годинник не дасть вам пропустити важливе повідомлення, запізнитися на ділову зустріч або забути забувати про заплановані події.

Режим надзвичайної ситуації
У разі різкого погіршення самопочуття та вашого падіння годинник Xiaomi Watch S3 переходить у режим надзвичайної ситуації та надсилає екстрені повідомлення на вибрані вами контакти.

До 2-х тижнів без підзарядки
Сучасна архітектура з урахуванням потужного процесора як підвищує продуктивність, а й забезпечує тривалий час автономної роботи. Годинник Xiaomi Watch S3 пропрацює до 14 днів на одному заряді, а всього 5 хвилин на підзарядці - і на час їхньої автономної роботи додасться ще 2 дні.

Характеристики Смарт-годинник Xiaomi Watch S3 Black (BHR7874GL)

Виробник Xiaomi
Артикул BHR7874GL
Тип Смарт-годинник
Тип дисплея AMOLED
Роздільна здатність 466х466
GPS Так
Bluetooth Так
Пульсометр Так
Крокомір Так
Повідомлення Виклики, SMS, соціальні мережі, повідомлення з додатків
Особливості NFC, Захист до 5 ATM, Вібромотор, Вбудований мікрофон, Вбудований динамік, Рівень кисню у крові, Витрата енергії (калорії), Час активності, Відстеження сну, Рівень стресу, Жіночий календар, 150 спортивних режимів, Датчик освітлення, Акселерометр, Гіроскоп
Матеріал корпуса алюміній
Матеріал ремінця силікон
Сумісність Android, iOS
Ємність акумулятора, мА 486
Діагональ дисплея 1,43
Габарити 47 x 47 x 12 мм
Вага 0.044 кг
Габарити упаковки 100 x 100 x 80 мм
Вага з упаковкою 0.14 кг