Праска Bomann DB 6035 CB (DB6035CB)

Код товару: 1416819
Під замовлення
1390 Грн
  • Інформація по Bomann DB6035CB
  • Виробник: Bomann
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс. від виробника
  • Модель: DB 6035 CB
  • Код виробника: DB6035CB
  • Короткий опис:

    Тип праски - праска з подачею пари, Потужність - 2200 Вт, матеріал підошви - керамічна, резервуар для води - 250 мл, система самоочищення, система захисту від накипу, протикрапельна система, вага - 0.9 кг, Колір - червоний, чорний

Опис Bomann DB 6035 CB

Сучасна праска DB 6035 дійсно стане незамінним помічником у вашому будинку. Якщо раніше ви витрачали на прасування білизни не одну годину, то тепер ви витрачатимете мінімум свого вільного часу. Кожна складочка буде випрасована до ідеально рівного стану, навіть у важкодоступних місцях.

Бездоганні результати прасування - ідеальний одяг без складок щодня: з DB 6035 CB від Bomann ви отримуєте автоматичну парову праску з кращими функціями, відмінними ковзними властивостями, тривалим терміном служби та високою вихідною потужністю 2200 Вт (макс.).

Основні характеристики - стійка до подряпин керамічна підошва від Bomann швидко нагрівається і забезпечує ідеальне ковзання за різними матеріалами, такими як бавовна, льон, синтетика або вовна. 25 парових форсунок забезпечують рівномірний розподіл пари. Так прасується ваш одяг оптимальним чином.

Гнучкість та зручність - практичне та гнучке шарнірне з'єднання на кабельному введенні забезпечує повну свободу рухів при прасуванні.

Вибір функції - виберіть одну з 7 функцій: розпилювач, викид пари, вертикальне відпарювання, функція сушіння (пар можна вимкнути), функція самоочищення (може бути активована), захист від крапель, захист від накипу.

Характеристики Bomann DB 6035 CB

Тип праски праска з подачею пари
Потужність 2200 Вт
Підключення дротове
Матеріал підошви керамічна
Резервуар для води 250 мл
Безпека й захист система самоочищення
Режими спрей
Особливості світлова індикація роботи
Вага 0.9 кг
Колір чорний
Також шукають з індикатором нагрівання