Праска Bomann DBS 6034 CB (DBS6034CB)

Код товару: 1416820
Під замовлення
4600 Грн
  • Інформація по Bomann DBS6034CB
  • Виробник: Bomann
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс. від виробника
  • Модель: DBS 6034 CB
  • Код виробника: DBS6034CB
  • Короткий опис:

    Тип праски - праска з подачею пари, Потужність - 2300 Вт, матеріал підошви - Superglide, резервуар для води - 1200 мл, автоматичне відключення, протикрапельна система, вага - 2.3 кг, Колір - бузковий

Опис Bomann DBS 6034 CB

Ідеальні та бездоганні результати прасування: день за днем, ідеальний одяг без складок: придбайте парогенератор DB 6034 CB від Bomann з оптимальною функціональністю, винятковим ковзанням завдяки стійкій до подряпин керамічній підошві, тривалому терміну служби та потужності 2300 г. Вт (макс. Продуктивність.

Керамічна підошва "Superglide" - стійка до подряпин керамічна підошва Bomann швидко нагрівається і забезпечує ідеальне ковзання по різних тканинах, таких як бавовна, льон, синтетика і навіть шерсть. Близько 11 парових форсунок забезпечують рівномірний розподіл пари. Щоб ваш одяг був оптимально випрасований.

Резервуар для води – парогенератор має великий знімний резервуар для води ємністю близько 1,2 л. Великий отвір дозволяє легко заповнювати.

Основні характеристики - Безступінчасте регулювання температури та тиск пари 3,5 бар для високої та постійної подачі пари дають вам різні можливості для ідеального розгладження будь-якого предмета одягу. Крім того, пристрій відрізняється електронною протикрапельною системою, замком, що замикається, і подовженим з'єднувальним кабелем.

Характеристики Bomann DBS 6034 CB

Тип праски праска з подачею пари
Потужність 2300 Вт
Підключення дротове
Матеріал підошви Superglide
Резервуар для води 1200 мл
Подача пари 90 г/хв
Безпека й захист протикрапельна система
Режими спрей
Особливості світлова індикація роботи
Також шукають з індикатором нагрівання
Вага 2.3 кг
Колір бузковий