Праска First FA-5618-9

Код товару: 1515838
Під замовлення
765 Грн
  • Інформація по First FA-5618-9
  • Виробник: First
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс. від виробника
  • Модель: FA-5618-9
  • Вага: 1.134 кг.
  • Габарити: 30x16x12 см.
  • Короткий опис:

    Тип праски - праска з подачею пари, Потужність - 2400 Вт, матеріал підошви - керамічна, резервуар для води - 350 мл, система самоочищення, протикрапельна система, вага - 1 кг, Колір - блакитний

Опис First FA-5618-9

Праска з подачею пари First FA-5618-9 допоможе легко підготувати одяг і текстильні вироби для носіння, використання в побуті, продезінфікувати їх і надати структурі матеріалу приємної м'якості. Сухе прасування здійснюється контактним способом за допомогою зіткнення з гладкою керамічною підошвою. Вона дозволить праску швидко ковзати по тканині, не ризикуючи її травмувати. Рівне розігрівання всіх частин поверхні не дасть перегріти або спалити матеріал.

Система парового прасування відмінно продумана за рахунок декількох складових: резервуара для води (350 мл), 79 перфорацій у підошві для виходу струменів пари та регулятор інтенсивності його подачі. Використовуючи їх, ви зможете відпарювати речі горизонтально або вертикально постійною парою з силою 20 г/хв та паровим ударом 70 г/хв.

Для спрощення контактного прасування можна скористатися функцією зволоження тканини до того, як вона доторкнеться до платформи під впливом температури. Це зручно для роботи з такими складами, як бавовна, льон, натуральні варіанти, що мають підвищену жорсткість.

Краплі, що потрапляють на одяг при відпарюванні, можуть повністю зіпсувати враження від самого процесу підготовки речі до носіння, а також створити плями. Щоб цього не сталося, виробник створив захисний бар'єр, який не дасть воді вийти і резервуару, доки та не стане парою.

Накип не стане перешкодою для якісної роботи праски та гарного прасування. Внутрішні механізми запобігають її утворенню, а система самоочищення допоможе позбавитися від наявних усередині відкладень.

Світловий індикатор дає розуміння того, що користувач може приступати до прасування – він загориться, коли підошва буде достатньо розігріта.

Характеристики First FA-5618-9

Тип праски праска з подачею пари
Потужність 2400 Вт
Підключення дротове
Матеріал підошви керамічна
Резервуар для води 350 мл
Подача пари 20 г/хв
Безпека й захист система самоочищення
Режими постійний пар
Особливості світлова індикація роботи
Також шукають недорогі
Довжина шнура 1.8 м
Вага 1 кг
Колір блакитний