Праска First FA-5640-2

Код товару: 1154917
Під замовлення
821 Грн
  • Інформація по First FA-5640-2
  • Виробник: First
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс. від виробника
  • Модель: FA-5640-2
  • Вага: 0.869 кг.
  • Габарити: 24x11x10 см.
  • Короткий опис:

    Тип праски - праска з подачею пари, дорожній, Потужність - 1100 Вт, матеріал підошви - антипригарне покриття, захист від перегріву, вага - 0.75 кг, Колір - блакитний

Опис First FA-5640-2

Компактна дорожна праска
Праска First FA-5640-2 стала яскравим представником дорожніх варіантів техніки. Така модель має невеликі розміри і важить всього 750 г. Якщо ви часто подорожуєте, то взяти з собою у відрядження таке пристосування не складе труднощів, при цьому ви завжди будете мати під рукою девайс, завдяки якому всі ваші костюми, брюки і блузи будуть чудово виглядати, де б ви не опинилися.
Ергономічні особливості
Особливістю конструкції стала складна рукоятка, яка може бути опущена безпосередньо на корпус праски. Так вона набуває скромні габарити, що робить модель зручною для пакування в валізі або дорожній сумці. Дизайн ергономічний, має прості засоби управління і активації окремих функцій. Резервуар для води об’ємом 60 мл має зручну заливну шийку і щільний механізм, що забезпечує надійне переміщення праски без ризику замочити рідиною все навколо. Просте регулювання температури за допомогою кругового важеля з рекомендацією по типу тканини істотно спрощує процес прасування.
Адаптований для парового прасування
Незважаючи на те, що даний варіант вважається дорожнім, не можна сказати, що він спрощений. Наприклад, наявність парового функціоналу дозволить віддати перевагу не сухому контактному прасуванню, а паровому впливу на відстані без ризику травмувати тканину. 293 отвори в сталевій платформі випускають назовні потоки, які розгладжують заломи з силою впливу 13 г /хв.
Подвійне електроживлення
З огляду на те, що в різних країнах напруга електромережі може відрізнятися, виробник зробив модель адаптованою до міжнародних відряджень. Перемикач у вигляді важеля на корпусі дозволить адаптувати техніку під показники 110-120 В або ж 220-240 В.

Характеристики First FA-5640-2

Тип праски праска з подачею пари
Потужність 1100 Вт
Підключення дротове
Матеріал підошви антипригарне покриття
Подача пари 13 г/хв
Безпека й захист захист від перегріву
Режими сухе прасування
Особливості складна ручка
Також шукають зі складаною ручкою
Довжина шнура 1.9 м
Вага 0.75 кг
Колір блакитний