Праска Tefal FV3970E0

Код товару: 885755
Немає в наявності
  • Інформація по TEFAL FV3970E0
  • Виробник: TEFAL
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс. від виробника
  • Модель: FV3970E0
  • Вага: 1.55 кг.
  • Габарити: 33x18x13 см.
  • Короткий опис:

    Тип праски - праска з подачею пари, Потужність - 2400 Вт, матеріал підошви - металокераміка, резервуар для води - 270 мл, автоматичне відключення, система самоочищення, система захисту від накипу, протикрапельна система, швидкість парового удару - 150 г/хв, Колір - білий, фіолетовий

Опис TEFAL FV3970E0

Праска TEFAL FV3970E0

Праска Tefal FV3970 Easygliss з новою технологією Durilium AirGlide забезпечує бездоганне ковзання для швидкого прасування без зусиль. Вона також забезпечує оптимальний розподіл пари для високоефективного прасування. Спеціальна конструкція праски дозволяє оптимально розподілити пар по всій підошві. На відміну від більшості прасок інших виробників, пара розподіляється на кінчику і в середині підошви для надзвичайно ефективного прасування. Одяг ідеально разглажени, процес прасування стає легше.

Висока потужність для швидкого нагріву і відмінних результатів. Завдяки функції автоматичної подачі пари вам потрібно вибрати тільки тип тканини, а інше за вас зробить праску. Необхідна температура і потужність пара налаштуватися автоматично.

Функція "Капля-стоп" вбереже ваш одяг від плям. Якщо праска випадково залишається без нагляду, вона автоматично вимикається. Якщо її залишити в вертикальному положенні, праска вимкнеться через 8 хвилин. Якщо залишити на підошві або на боці, праска вимкнеться через 5 хвилин. Постійна подача пари до 35 г / хв забезпечує ідеальну і постійну кількість пара для ефективного усунення будь-яких складок. Носик праски має спеціальну форму, яка значно полегшує прасування зони навколо гудзиків.

Якщо складки особливо жорсткі, паровий удар, потужністю 120 г / хв, забезпечить ідеальне розгладження. Отвір для наповнення спеціально розроблено таким чином, щоб наповнювати резервуар було дуже легко. Система захисту від накипу уможливлює процес очищення вашого праски. Регулярне технічне обслуговування забезпечить тривалу ефективність прасування.

Характеристики TEFAL FV3970E0

Тип праска з подачею пари
Основні характеристики
Потужність 2400 Вт
Покриття робочої поверхні немає даних
Tехнологія підошви Durilium Airglide
Подача пара
Підключення дротове
Об'єм ємності для води 270 мл
Режими
Вертикальне відпарювання
Постійний пар 40 г/хв.
Паровий удар (турбопар) 150 г/хв.
Можливості
Автоматичне відключення
Cистема самоочищення
Додатково
Особливості захист від накипу
Фізичні параметри
Колір білий
Габарити (ВхШхГ) 130 x 300 x 180
Вага 1.3 кг