Варочна поверхня Liberty PG7151G-CCB(413)

Код товару: 706139
Немає в наявності
  • Інформація по LIBERTY PG7151G-CCB(413)
  • Виробник: LIBERTY
  • Країна-виробник: Туреччина
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: PG7151G-CCB(413)
  • Вага: 9.15 кг.
  • Короткий опис:

    Тип поверхні - газова, загартоване скло, кількість конфорок - 5, 3.4 кВт, 1 кВт, 2.4 кВт, 1.8 кВт, Управління - механічне, Газ-контроль - є, Електропідпал - так, Матеріал решіток - чавун, Розміри ніші для вбудовування - 56 x 48 см, чорний

Опис LIBERTY PG7151G-CCB(413)

Газ на склі Liberty Quadro
Варильні поверхні LIBERTY серії Quadro є відмінним варіантом для тих, хто отримує задоволення від традиційних методів приготування їжі і Сучане технологій. Абсолютна гладка поверхня легко очищається, її вид не міняється з часом і прослужить вам багато років.
Доміно LIBERTY Quadro
Серія доміно розроблена спеціально для невеликих кухонь. При цьому вона забезпечує індивідуальний підхід до організації робочої зони на кухні і дозволить використати простір ваших кулінарних переваг.
конфорка WOK
Суперпотужні конфорка WOK допоможе вам приготувати блюдо удвічі Швидкий чим на звичайній газовій конфорці як в спеціальному WOK- посуду так і в звичайній великій каструлі.
Переваги приготування їжі використовуючи WOK- посуд в першу чергу оцінять люди, що ведуть здоровий спосіб життя. Їжа швидше готується і піддається рівномірній тепловій обробці завдяки чому зберігаються вітаміни. Крім того можна отримати хрустку скориночку з меншою кількістю жиру, що теж є перевагою здорового харчування.
Приготування їжі на WOK- конфорці - це простий і швидкий спосіб різноманітити свій раціон і поглянути на звичні вам продукти і блюда з нового боку.
чавунні грати
Нові суцільні чавунні грати нададуть вашій вбудованій поверхні сучасний вигляд і практичність. Чавунні грати стійкіші до високих температур, мають поліпшену теплопровідність, що забезпечує повне використання тепла, що виділяється, з мінімальними його втратами. Чавунні грати(особливо суцільні) забезпечують підвищену стійкість посуду на плиті і легку перестановку з однієї конфорки на іншу.
Великим плюсом чавунних грат є те, що вони не втрачають свого первинного виду з часом користування.

Характеристики LIBERTY PG7151G-CCB(413)

Тип поверхні газова
Управління механічне
Матеріал поверхні загартоване скло
Кількість конфорок 5
Діаметр і потужність конфорок 3.4 кВт
Газ-контроль є
Електропідпал так
Матеріал решіток чавун
Функції Фіксоване положення "мале полум'я"
Розміри ніші для вбудовування 56 x 48 см
Розміри 68 х 51 см
Колір чорний