Варочна поверхня Pyramida VCH G 641

Код товару: 1266011
Під замовлення
8248 Грн
  • Інформація по PYRAMIDA VCH G 641
  • Виробник: PYRAMIDA
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: VCH G 641
  • Вага: 7 кг.
  • Габарити: 40x38x15 см.
  • Короткий опис:

    Тип поверхні - електрична, склокераміка (Hi-Light), склокераміка, кількість конфорок - 4, Передня ліва 1.8 кВт, Задня ліва 2.3 кВт, Передня права 1.8 кВт, Задня права 1/2.2 кВт, Управління - сенсорне, 220 В, Розміри ніші для вбудовування - 56 × 49 × 5.2 см, 8.2 кг, чорний

Опис PYRAMIDA VCH G 641

Склокераміка: краса, довговічність та легкий догляд
Склокераміка - красивий, довговічний і, головне, практичний матеріал, його 3 головні переваги: ​​
  • стійкість до високих температур;
  • гарна теплопровідність;
  • стійкість до утворення подряпин та інших механічних ушкоджень.

До того ж за варильною поверхнею з цього матеріалу легко і приємно доглядати. Достатньо нанести кілька крапель миючого засобу для скла або склокераміки на м'яку губку та протерти від забруднень.

4 конфорки: зручність та функціональність
  • Зони нагрівання 1 і 4 невеликі, діаметра 165 мм і потужності 1200 Вт цілком вистачить для приготування простих страв на кожен день: гарнірів, супів, омлетів. На них зручно розігрівати обіди та вечері, готувати піджарку для перших страв або варити ранкову каву.
  • Зона нагрівання 2 діаметром 200 мм і потужністю 1800 Вт допоможе приготувати велику кількість борщу, солянки або супу, добре прожарити стейки або згасити овочі.
  • Зона нагріву 3 – двоконтурна, із центральною зоною нагріву (165 мм) з робочою потужністю 1150 Вт. При необхідності зона нагрівання розширюється активацією додаткового контуру. У такому разі загальний діаметр зони нагріву збільшиться до 230 мм, а потужність досягне вражаючих 2300 Вт.
Наявність 4 конфорок різної потужності допоможе вам швидко і ефективно справлятися з будь-якими кухонними процесами (чи розігрів дитячого харчування, гасіння м'яса або консервація), витрачаючи на них необхідний мінімум енергії.


Двоконтурна зона нагрівання

Універсальну двоконтурну зону нагрівання легко пристосувати до будь-якого кухонного процесу. Вона складається з основної зони нагрівання малого діаметра та додаткової великого розміру. Розташований на панелі керування сенсор з піктограмою у вигляді кухля допоможе увімкнути або деактивувати зовнішній контур конфорки одним легким дотиком. При цьому її потужність збільшується до 2300 Вт, що помітно прискорює готування в посуді з великим дном.

Повний контроль над процесом приготування з таймером
Практичний таймер дозволяє запрограмувати необхідний час готування, після якого потрібна конфорка автоматично відключиться, подавши сигналізуючий про закінчення процесу звуковий сигнал. Вам залишиться просто прикрасити блюдо та подати до столу!

Таймер автовідключення включається натисканням кнопки на сенсорній панелі, а клавіші + та – допомагають змінювати час приготування в діапазоні від 1 до 99 хвилин. Дуже зручно, що таймер можна прив'язувати і до кількох конфорок відразу, встановлюючи різний час для кожної страви, що готується. При цьому на цифровому дисплеї буде відображатися найменший час, що залишився до вимкнення однієї з конфорок.

Блокування від випадкового включення
Ваші діти іноді залишаються вдома самі, а кішка любить бігати на всіх поверхнях? На панелі керування варильною поверхнею Pyramida є спеціальна клавіша, тривале натискання на яку активує режим блокування пристрою від випадкового увімкнення. Для вашої безпеки ми також радимо блокувати панель під час чищення поверхні.

Захист від перегріву
Приховані під поверхнею датчики безперервно фіксують температуру в зонах нагрівання. У разі їх перегріву або тривалої роботи з одними температурними налаштуваннями вони автоматично вимикаються. Продовжити роботу з поверхнею можна вже за кілька хвилин, як температура знизиться до безпечного рівня. Ця корисна функція допоможе уникнути поломок та виникнення небезпечних ситуацій.

Індикатори залишкового тепла
Якщо на цифровому індикаторі конфорки відображається символ Н, вона ще гаряча. Індикатор залишкового тепла зникне автоматично, як тільки температура поверхні опуститься до 60°С (безпечний рівень).

Нагрівальні елементи High-Light
У склокерамічних варильних поверхнях Pyramida використовуються якісні та довговічні нагрівальні елементи High-Light. Вони відрізняються збільшеною тепловіддачею, тому такі зони нагрівання стають гарячими лише за 4-5 секунд. При температурі вище 60 ° С вони світяться яскравим червоним кольором.

Характеристики PYRAMIDA VCH G 641

Максимальна потужність підключення 6500 Вт
Функції таймер
Також шукають склокерамічні з сенсорним управлінням
Напруга 220 В
Наявність шнура живлення є
Розміри ніші для вбудовування 56 × 49 × 5.2 см
Розміри 59 х 52 х 5.2 см
Вага 8.2 кг
Колір чорний
Управління сенсорне
Тип поверхні електрична
Тип нагрівальних елементів (конфорки) склокераміка (Hi-Light)
Матеріал поверхні склокераміка
Кількість конфорок 4
Діаметр і потужність конфорок Передня права 1.8 кВт