Передня велофара Knog Мигалка Big Cobber Front 470 Lumens (12194)

Код товару: 1121053
Немає в наявності
  • Інформація по Knog 12194
  • Виробник: Knog
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Мигалка Big Cobber Front 470 Lumens
  • Код виробника: 12194
  • Вага: 0.2 кг.
  • Габарити: 7x7x5 см.
  • Короткий опис:

    Матеріал - пластик, кріплення - силіконові ремінці, потужність - 470 люмен, акумулятор

Опис Knog Мигалка Big Cobber Front 470 Lumens

Big Cobber Front - фронтальне світло преміум класу, діапазоном видимості 330 градусів, що сигналізує про Ваш рух майже з усіх боків. Модель ефективна для залучення уваги вдень і вночі, а значна потужність світла в 470 люмен гарантує гарну освітленість дороги під час руху.

Проста кнопка управління

Mid Cobber дуже простий в експлуатації. Тривале натискання на одну кнопку вмикає і вимикає світло, а коротке натискання перемикає режими. Модель є на 100% водонепроникною з рейтингом IP67 і має час роботи до 100 годин.

Підвищена яскравість

Значна потужність в 470 люменів, гарантує комфорт під час їзди ввечері. Ефективні світлодіоди Chip on Board (COB) забезпечують максимальний рівень яскравості до 10% заряду батареї. Mid Cobber має 8 запрограмованих режимів, плюс він сумісний з додатком Mode Maker, за допомогою якого ви можете налаштувати свої світлові режими під себе.

Легка фіксація

У комплекті передбачені знімні силіконові ремінці для установки без інструментів. Розрахований для труб і підсідлових штирів діаметром 22 - 32 мм і магнітних кріплень. Також передбачений великий ремінь, який буде відповідати трубам і профілям з окружністю до 200 мм. Даний комплект поставляється зі стандартним кріпленням Aero.

Інтегрований USB-роз'єм

Для ліхтаря не потрібно зарядний кабель, його вбудований USB-роз'єм підключаються безпосередньо до USB-порту. Час зарядки становить 5,5 годин. Коли прилад розряджається, навколо кнопки загоряється червоне кільце. Це кільце стане зеленим, як тільки пристрій буде підключено до мережі, а як тільки воно буде готове до роботи, індикатор згасне.

Характеристики Knog Мигалка Big Cobber Front 470 Lumens

Матеріал пластик
Тип живлення Вбудований акумулятор
Особливості час зарядки 4.5 годин
Кріплення силіконові ремінці
Потужність 470 люмен
Режими спалахи
Живлення акумулятор
Вага 62 г
Колір чорний