Передня велофара Knog PWR Road 700 Lumens Powerbank (12306)

Код товару: 1436069
Немає в наявності
  • Інформація по Knog 12306
  • Виробник: Knog
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: PWR Road 700 Lumens Powerbank
  • Код виробника: 12306
  • Вага: 0.4 кг.
  • Габарити: 12x6x5 см.
  • Короткий опис:

    Матеріал - пластик, кріплення - гумовий хомут, акумулятор

Опис Knog PWR Road 700 Lumens Powerbank

 Knog PWR Road 700L – це не тільки високоякісний ліхтар головного світла для велосипеда, а ще й досить ємний повербанк на 3350 мАг, який стане незамінним гаджетом у тривалій поїздці чи велоподорожі. Він допоможе зарядити мобільний телефон, велокомп'ютер, GoPro або будь-який інший гаджет. Батарея забезпечує до 195 годин роботи фари в режимі Eco Flash, а всього шість. Три надяскраві світлодіоди створюють максимальний світловий потік в 700 люменів, що гарантує неперевершене освітлення в темний час доби і навіть у негоду, а для забезпечення підвищеної помітності з боків є додаткові вікна з підсвічуванням. Два джерела світла з трьох мають рифлення для розсіювання світлового променя, що запобігає засліпленню зустрічних учасників руху. Міцний влагозахищений корпус виконаний у вигляді циліндра, на бічній стінці якого розміщений індикатор стану заряду акумулятора, а на інший, що регулюється в поздовжній площині і надійне кріплення. Воно дає можливість налаштувати ідеальне положення фари, а також має швидкознімний ексцентриковий затискач, що дозволяє швидко монтувати або демонтувати при необхідності. У передній частині розташований знімний світловий блок, під яким ховаються роз'єми microUSB та USB-A для заряджання. Такий багатофункціональний ліхтар стане чудовим помічником у подорожі або при звичайній поїздці додому, адже він забезпечить не тільки належну безпеку у темний час доби, але й продовжить час Ваших найнеобхідніших гаджетів.

Режим / Потужність / Час роботи:

  • Максимальна яскравість: 700 лм/1.7 год;
  • Середня яскравість: 360 лм/3.4 год;
  • Витривалий режим: 70 лм/20 год;
  • Пульсуюче світло: 650 лм/7 год;
  • Стробоскоп: 275 лм/10 год;
  • Економ режим (миготіння): 70 лм / 165 год.

особливості:

Індикатор заряду батареї

Вимикається живлення без попередження? Цього ніколи не станеться з PWR Rider, який оснащений вбудованим індикатором заряду батареї з чотирьох поділок. Натисніть на нижню частину, щоб увімкнути індикатор батареї. Якщо світяться 4 розподіли, значить повністю заряджений, 2 розподіли - заряджений наполовину і т.д.

Широкий спектр освітлення та настроювані режими

PWR Rider видає до 700 люменів і може функціонувати до 195 годин у режимі спалаху з економією енергії. Модель оснащена еліптичним внутрішнім розсіювачем для ширшого та яскравішого покриття світлом дороги. На борту є шість попередньо запрограмованих протоколів роботи, але ви також можете додати свої у додатку Modemaker, відповідно до ваших потреб. Також у цій програмі ви можете регулювати яскравість, налаштовувати час роботи та додавати нові опції.

Легкий монтаж та експлуатація

Фару можна встановити зверху або знизу під кермо, завдяки додатковим кріпленням ви можете розмістити його на шоломі. Після встановлення, ним легко користуватися, він обладнаний однією кнопкою, довге натискання якої вмикає та вимикає світло, а коротке, перемикає режими.

Підключення сторонніх пристроїв

Задня частина ліхтаря є повербанком з USB портом. Натисніть червону кнопку, щоб зняти кришку і використовуйте її для заряджання телефону, GoPro, велокомп'ютера або іншої портативної електроніки. Функція доступна навіть при увімкненому освітленні.

Запрограмуйте режими Modemaker App

Додаток Knog's Modemaker дозволяє налаштовувати режими, надаючи повний контроль і дозволяючи вибирати, як поводитиметься світлова голова. Просто підключіть світло та запрограмуйте його відповідно до ваших потреб. Сумісність c Modemaker Підтримувані продукти: PWR Commuter, PWR Rider, PWR Road, PWR Trail та PWR Mountain Bike Lights; ліхтарі PWR Explorer, PWR Seeker, PWR Camper та PWR Trekker Cobber Bike Lights; налобні ліхтарі Bandicoot та Bilby.

 

Характеристики Knog PWR Road 700 Lumens Powerbank

Матеріал пластик
Кріплення гумовий хомут
Тип живлення Вбудований акумулятор
Живлення акумулятор
Вага 125 г
Колір чорний