Витяжка кухонна Liberty Embed 60 X

Код товару: 920189
Під замовлення
3998 Грн
  • Інформація по LIBERTY Embed 60 X
  • Виробник: LIBERTY
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Embed 60 X
  • Вага: 7.9 кг.
  • Габарити: 58x37x32 см.
  • Короткий опис:

    Тип - вбудована, в шафу, 760 м3/год, 140 Вт, 1, відведення повітря і рециркуляція, ширина корпусу - 52 см, Діаметр вентиляційної труби - 120 мм, - алюмінієвий, Тип управління - кнопкове, Матеріал корпусу - метал, Лампи - LED 2х2 Вт, 55 Дб, 7.1 кг, нержавіюча сталь

Опис LIBERTY Embed 60 X

Витяжка кухонна LIBERTY Embed 60 X спеціалізована для боротьби з неприємними запахами і шкідливими домішками, якими харчується повітря в процесі приготування їжі. Ці запахи утворюються в результаті взаємодії водяної пари, крапельок жиру, які потрапляють в повітря при кипінні масла, і частинок товарів. Витяжка кухонна LIBERTY Embed 60 X працює в режимі відводу і циркуляції повітря. Розроблена з використанням найсучасніших матеріалів і технологій, вона має вбудований тип монтажу. Оснащена потужним двигуном і вентилятором, які і займаються відведенням і рециркуляцією забрудненого повітря зі швидкістю 760 м3 / год.

При роботі рівень шуму у даній моделі LIBERTY Embed 60 X не перевищує 55 дБ. Є вбудоване галогенное освітлення: дві світлодіодні лампи по 2 Вт. Фільтр витяжці кухонної LIBERTY Embed 60 X алюмінієвий, так що його зручно мити навіть в посудомийній машинці, тобто вона не вимагає додаткових витрат по догляду з вашого боку. Витяжки виробника LIBERTY досить популярні, так як ідеально поєднують в собі безшумність в роботі, енергоефективність, а також вони досить прості у використанні і зручні в управління.

Виробники побутової техніки пропонують великий асортимент витяжних пристроїв, що розрізняються по дизайну, функціоналу і розмірами. Буває складно підібрати підходящий варіант для конкретної кухні і гарнітура. Для тих, хто не знає, як вибрати витяжку на кухню, поради професіоналів допоможуть зробити правильний вибір. Важливо знати, за якими критеріями здійснюється підбір пристрою, щоб було простіше орієнтуватися в пропонованому виробниками асортименті. Виділивши основні параметри, зробити правильний вибір не складе особливих труднощів.

Навіть якщо в будинку добре працює вентиляція, без витяжного пристрою обійтися досить складно. У процесі приготування смажених або тушкованих страв в житлові кімнати будуть проникати різні запахи. Перш ніж вирішити, яка витяжка краще, варто ознайомитися з усіма можливими варіантами виконання. Важливо зрозуміти, що якщо для одного інтер'єру ідеально підійде одна модель, то в іншому вона буде не доречна.

При виборі витяжки в приватний будинок слід пам'ятати, що принцип роботи пристроїв може відрізнятися. Виробники пропонують два типи:

Рециркуляційні. Витяжки без відведення в вентиляцію включають спеціальні фільтри і систему примусової вентиляції, поміщені всередину корпусу. В процесі роботи такі пристрої пропускають забруднене повітря через фільтри, а після очищення повертають назад в приміщення. Купити витяжку з вугільним фільтром без відводу варто для приміщення, в якому складно підключитися в витяжці;

Проточні. Передбачає підключення до повітропроводу. За допомогою воздухоотвода для витяжки на кухню подається свіже повітря і примусово видаляється забруднене;

Комбіновані. Такі моделі можуть по черзі працювати в одному з перерахованих режимів. Можна перейти в режим рециркуляції або здійснювати очищення повітря через воздухоотвод.

Характеристики LIBERTY Embed 60 X

Тип вбудована
Продуктивність 760 м3/год
Потужність 140 Вт
Ширина корпусу 52 см
Діаметр вентиляційної труби 120 мм
Фільтри алюмінієвий
Кількість швидкісних режимів 3
Матеріал корпусу метал
Лампи LED 2х2 Вт
Рівень шуму 55 Дб
Вага 7.1 кг
Колір нержавіюча сталь
Також шукають потужні
Тип монтажу в шафу
Кількість двигунів 1
Режим роботи відведення повітря і рециркуляція
Тип управління кнопкове
Дисплей немає
Таймер немає
Автоматичне вкл/викл (сенсор) немає