Гральні карти Bicycle Marquis (9390)

Код товару: 1522725
Під замовлення
285 Грн
  • Інформація по Bicycle 9390
  • Виробник: Bicycle
  • Країна-виробник: Великобританія
  • Модель: Marquis
  • Код виробника: 9390

Опис Bicycle Marquis

Карти Bicycle Marquis відрізняються розкішним хитромудрим дизайном, який викликає відчуття епохи ар-деко 1920-х і 1930-х років.

Мудрий футляр надрукований на чудовому некрейдованому матеріалі сливового кольору, що надає йому ультра-преміальний вигляд. Дизайн включає логотип Bicycle та інший текст у приголомшливій голографічній фользі, підкреслений складною філігранню. Дизайн футляра та сорочки заснований на колоді Cruiser No. 96 Ендрю Догерті, яка була вперше надрукована на початку 1900-х років.

Гральні карти Bicycle Marquis, зроблені на замовлення, є справжнім витвором мистецтва. Відновлені з придворних карт, що використовувалися в гральних картах New Era 1896, придворні карти Bicycle Marquis були перефарбовані, щоб відповідати естетиці футляра і сорочки. Історичні посилання в цій колоді роблять її ідеальною для будь-якого колекціонера карт або ентузіастів.

Зроблено у США. Всі гральні карти Bicycle виконані з класичним оздобленням Bicycle Air Cushion. Це те, що надає гральним картам Bicycle відчуття лляної тканини і дозволяє картам плавно ковзати один щодо одного під час тасування, роздачі та обробки.

Характеристики Bicycle Marquis

Матеріал картон
Призначення для покеру
Кількість у колоді, шт 54
Покриття пластикове покриття
Розмір індексу standard Index
Розмір карти 88 х 63 мм (poker size)
Кількість індексів 2