Гральні карти Bicycle Stargazer Sunspot (2431)

Код товару: 1522757
Під замовлення
285 Грн
  • Інформація по Bicycle 2431
  • Виробник: Bicycle
  • Країна-виробник: Великобританія
  • Модель: Stargazer Sunspot
  • Код виробника: 2431

Опис Bicycle Stargazer Sunspot

Bicycle Stargazer - це колода карт, зроблена на честь яскравої зірки в центрі Чумацького Шляху Сонця. Дизайн повторює загадковість космосу, яскравість сонця та неосяжні масштаби всесвіту.

Коробка оформлена цікаво: на пекучому сонці, у його первозданному вигляді, виконано тіснення у формі сонячних плям. Написи виконані сріблястим фольгуванням, що виглядає чудово.

Карти мають спеціальне покриття у вигляді мікроскопічних вм'ятин Air-Cushion. Побачити їх можна лише уважно придивившись. Дані отвори дозволяють повітрям потрапляти між картами під час виконання трюків або тасування. Таким чином, карти не стикаються повністю, а плавно ковзають і просто «літають» під час взаємодії. Карти щільні та приємні на дотик. Відмінно підійдуть для фокусів, простої гри та у вигляді сувеніру.

Надруковано колоду компанією United States Playing Card на преміальному матеріалі. Карти щільні та приємні на дотик. Відмінно підійдуть для фокусів, простої гри та у вигляді сувеніру. Карти супер-тонкі та супер-оригінальні.

Характеристики Bicycle Stargazer Sunspot

Матеріал картон
Призначення для покеру
Кількість у колоді, шт 54
Покриття пластикове покриття
Розмір індексу Regular Index
Розмір карти 88.9 х 63.5 см
Кількість індексів 2