Настільна гра Druid City Games Sorcerer City (Місто Чарівників) , англійська (3770)

Код товару: 1327568
Під замовлення
2126 Грн
  • Інформація по Druid City Games 3770
  • Виробник: Druid City Games
  • Країна-виробник: США
  • Модель: Sorcerer City (Місто Чарівників) , англійська
  • Код виробника: 3770
  • Короткий опис:

    Тематика - фентезі, Вікова група - від 14 років, Кількість гравців - від 1 до 6

Опис Druid City Games Sorcerer City (Місто Чарівників) , англійська

Щороку Sorcerer City (Місто Чарівників) перебудовується новим чарівним чином, і його частини переміщаються і повертаються в зовсім божевільних напрямках. Ви та ваші колеги - конкуруючі архітектори-чарівники, які відповідають за будівництво одного і того ж міського округу протягом п'яти років, його розширення і перебудову, для отримання грошей, впливу, магії та переможних очок.

На жаль в Місті чарівників існує проблема з монстрами, і вам доведеться ретельно працювати, щоб мінімізувати наслідки нападів і мародерських вилазок різних істот у ваш міський округ.

Чарівник, який набере найбільшу кількість переможних очок до закінчення п'ятирічного циклу буде оголошений головним чарівником міста. Кожен гравець починає з початковим набором тайлів і у нього є дві хвилини протягом раунду, щоб побудувати свою ділянку округу якомога кращим чином. У перервах між раундами ви купуєте нові тайли, додаєте їх у свій пул і отримуєте інші нагороди. Однак будьте обережні, адже монстри ховаються і там і можуть пробратися в ваш пул, додаючи вам хаосу в наступних раундах.

Характеристики Druid City Games Sorcerer City (Місто Чарівників) , англійська

Призначення для підлітків
Вікова група від 14 років
Кількість гравців від 1 до 6
Мова англійська
Тематика фентезі
Жанр стратегічні
Матеріал пластик
Комплектація 313 ігрових тайлів 62 карти Дошки винагород за ринок та вплив 6 щорічних треків прогресу 24 щорічні маркери прогресу 24 щорічні жетони прогресу 80 жетонів престижу книга правил пісочний таймер