Настільна гра Geekach Games Distilled. Таємниці напоїв (Distilled. Kickstarter edition) (GKCH065DS)

Код товару: 1418817
Під замовлення
3168 Грн
  • Інформація по Geekach Games GKCH065DS
  • Виробник: Geekach Games
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Distilled. Таємниці напоїв (Distilled. Kickstarter
  • Код виробника: GKCH065DS
  • Короткий опис:

    Тематика - карткові, Вікова група - від 14 років, Кількість гравців - від 1 до 5, розміри коробки - 30.5 х 30.5 х 11 см

Опис Geekach Games Distilled. Таємниці напоїв (Distilled. Kickstarter

Ласкаво просимо у світ Distilled, тематичної карткової стратегічної гри, яка перенесе вас у захопливий світ дистиляції спиртних напоїв! Візьміть на себе роль власника винокурні та візьміть участь у перегонах за звання наступного майстра-дистилятора.

У цій грі гравці будуть використовувати карти, щоб купувати інгредієнти, інвестувати в модернізацію винокурні, переганяти спиртні напої, витримувати їх для поліпшення смаку, а потім розливати в пляшки і продавати з прибутком. Завдяки управлінню ресурсами та елементам «натисни на удачу» кожне прийняте вами рішення може мати значний вплив на ваш успіх.

Гра обертається навколо винокурні та складу. На винокурні гравці купують інгредієнти та інвестують у модернізацію, а потім переганяють свої спиртні напої, сподіваючись створити найкращі та найвідоміші спиртні напої в грі. Але справжня складність полягає в складі, де гравці повинні витримати свої спиртні напої до досконалості, сподіваючись поліпшити їхній смак і зробити їх ціннішими.

Наприкінці гри гравець, який набрав найбільшу кількість переможних очок, стане наступним Майстром-дистилятором. Переможні очки заробляються шляхом успішної дистиляції та продажу спиртних напоїв, тому гравці повинні збалансувати свої інвестиції та ризики, щоб вийти на перше місце.

Ігровий процес

У свій хід гравець може зробити одну з трьох дій: Купити, побудувати або переганяти.

  • Щоб купити, гравець витрачає свої жетони валюти на придбання карт інгредієнтів, карт поліпшень або карт обладнання з відповідних стопок.
  • Щоби побудувати, гравець витрачає свої жетони валюти на купівлю поліпшень для своєї винокурні, які дають такі переваги, як збільшення потужності або можливість витримувати спиртні напої.
  • Щоби переганяти, гравець вибирає одну з карт інгредієнтів і додає її до винокурні. Потім гравець може додати більше карт інгредієнтів, щоби підвищити якість спиртного, але при цьому він ризикує переборщити та втратити партію.
  • Коли гравець буде задоволений своїм спиртом, він може відправити його на склад для витримки, що дає переможні очки та збільшує вартість спирту. У якості альтернативи гравець може розлити спирт у пляшки та продати їх із негайним прибутком.
  • Гра закінчується після певної кількості раундів, і гравці підраховують переможні очки, отримані за витримку і продаж спиртних напоїв, а також бонусні очки, отримані за карти обладнання або модернізації.
  • Гравець, який набрав найбільшу кількість переможних очок, оголошується переможцем і отримує звання майстра-дистилятора!

Загалом, Distilled — це стратегічна гра, у якій поєднуються управління ресурсами, гра на удачу та механіка збирання наборів, що робить гру унікальною та захопливою.

Завдяки красивому й захопливому художньому оформленню, захопливій темі та стратегічному геймплею, Distilled — це гра, яка сподобається як випадковим геймерам, так і досвідченим шанувальникам стратегій. Тож приготуйтеся створювати свої спиртні напої, витримувати їх до досконалості та стати справжнім майстром-дистилятором у Distilled!

Характеристики Geekach Games Distilled. Таємниці напоїв (Distilled. Kickstarter

Тематика карткові
Жанр стратегічні
Призначення для підлітків
Кількість гравців від 1 до 5
Вікова група від 14 років
Матеріал картон
Розміри коробки 30.5 х 30.5 х 11 см
Комплектація 333 карти (56x87 мм), 187 картонних жетонів, 68 мінікарт (41x63 мм), 43 дерев’яні кубики й фішки, 20 великих карт переліків рецептів, 5 планшетів винокурень, 5 двошарових планшетів рецептів, 5 великих карт-пам’яток гравця, 3 ігрові планшети, 2 книжки правил
Мова українська