Настільна гра 18+ Pegasus Spiele Небесні шахти (Skymines) англійська (PS103)

Код товару: 1450925
Під замовлення
3038 Грн
  • Інформація по Pegasus Spiele PS103
  • Виробник: Pegasus Spiele
  • Країна-виробник: США
  • Модель: Небесні шахти (Skymines) англійська
  • Код виробника: PS103
  • Короткий опис:

    подорожі і відкриття, Вікова група - від 12 років, Кількість гравців - від 1 до 4, англійська

Опис Pegasus Spiele Небесні шахти (Skymines) англійська

Skymines — розвивайтеся та інвестуйте в перспективні компанії на Місяці, щоб заробити собі статки!

50 років тому людство почало видобуток корисних копалин на Місяці та астероїдах, і протягом десятиліть це завдання міцно утримувалося в руках Світового уряду. Але потрясіння останніх років призвели до краху цього глобального підприємства. Тепер авантюрні компанії та приватні інвестори піднімаються в небо, щоб відродити цю гірничодобувну мережу.

Завдяки прекрасному художньому оформленню та захопливій ігровій механіці, Skymines — ідеальний вибір для шанувальників стратегій та ігор про управління ресурсами. Гравцям доведеться ретельно планувати свої дії, укладати стратегічні союзи й уважно стежити за своїми суперниками, щоб домогтися успіху в цьому жорстокому світі корпоративної конкуренції.

Як інвестори, ви намагаєтеся заробити найбільшу кількість CrypCoin протягом семи раундів. Ви робите це, вкладаючи видобуті ресурси в компанії та поширюючи їхні форпости. Ви можете підвищити свій дохід, підтримуючи дослідження своїх учених і доручаючи їм збирати дорогоцінний гелій-3.

Ігровий процес
  • Гравці по черзі розміщують свої видобувні платформи на полі, або на вільному місці, або на платформі противника. Вони також можуть перемістити вже розміщену платформу.
  • Щойно платформа розміщена або переміщена, гравець може вибрати видобуток ресурсів або прохід.
  • Під час видобутку ресурсів гравець бере карту ресурсу з верхньої частини колоди й додає її у свою колекцію. Якщо карта збігається з ресурсом, що знаходиться на території, яку видобувають, гравець бере додаткову карту.
  • Якщо гравець пасує, він вибуває з раунду й не може робити ніяких дій до наступного раунду.
  • Якщо всі гравці пройшли, раунд закінчується, і ресурси підраховуються.
  • Гравці отримують очки за кожен зібраний ними набір відповідних ресурсів, а також за будь-які бонусні очки на своїй дошці гравця.
  • Гра закінчується після певної кількості раундів, і гравець із найбільшою кількістю очок перемагає!

Серцем Skymines є унікальна система програмування і менеджменту карт, яка вимагає ретельного й розумного планування. Вона забезпечує глибоку взаємодію гравців, даючи вам змогу інвестувати в будь-яку із чотирьох компаній на свій розсуд. А оскільки комбінація здібностей компаній змінюється кожну гру, можна нескінченно шукати синергію і стратегії.

Відзначений нагородами дизайнер Александр Пфістер у співпраці з Віктором Кобілке створив новий стратегічний виклик для геймерів!

Характеристики Pegasus Spiele Небесні шахти (Skymines) англійська

Тематика подорожі і відкриття
Жанр стратегічні
Призначення для дітей
Вікова група від 12 років
Кількість гравців від 1 до 4
Комплектація 1 двостороннє ігрове поле, 5 двосторонніх доріжок компаній, 4 дошки гравців, 120 карток, 78 планів досліджень, 10 жетонів стартових досліджень, 60 CryptoCoin, 4 Жетони гравця, 20 Бонусні маркери, 12 Одноразові бонусні маркери, 16 Маркери трас, 60 форпостів, 20 Шаттлов, 4 Маркери Гелій-3, 4 Маркери завантаження, 4 бонусні плитки, 4 Жетони Місяця, 4 Листа огляду, 1 Жетон першого гравця 1 блокнот для підрахунку окулярів, 1 книга правил, 1 буклет Місяця, 6 складаних коробок
Матеріал комбінований
Мова англійська