Настільна гра Rebel Wise Guys (Розумні Хлопці), англійська (9781638840244)

Код товару: 1327164
Під замовлення
2083 Грн
  • Інформація по Rebel 9781638840244
  • Виробник: Rebel
  • Країна-виробник: США
  • Модель: Wise Guys (Розумні Хлопці), англійська
  • Код виробника: 9781638840244
  • Короткий опис:

    Тематика - карткові, Вікова група - від 13 років, Кількість гравців - від 3 до 4

Опис Rebel Wise Guys (Розумні Хлопці), англійська

Wise Guys — це швидка в освоєнні жорстока настільна гра з контролем території, у якій ви граєте за одну з чотирьох ворогуючих банд, які прагнуть розбагатіти як «Rum Runners» на грубих вулицях Чикаго в розпал бурхливих 20-х років. .

Кожного ходу гравці крутять, домовляються, розмовляють і борються, щоб контролювати місця, де вони купують і продають алкоголь, допомагають політикам обиратися та отримують допомогу у відповідь або двічі перехрещують конкуруючі банди. Ведіть переговори, погрожуйте та вступайте в союз із конкуруючими бандами, коли це відповідає вашим потребам, але будьте обережні щодо неминучого ножа в спину...

Протягом шести раундів гравці по черзі їздять до місць у місті, представлених сіткою карток у центрі дошки. Різні локації надають доступ до матеріалів, готівки або впливу, які члени банди гравця можуть «придбати» через торгівлю, отримання прибутку від власності на своїй території або шляхом експлуатації частин міста під контролем конкуруючої банди. Усі гравці повинні дотримуватися певної обережності, оскільки продаж занадто великої кількості за один раунд приверне небажану увагу або наситить місто алкоголем — і ваш товариш по мафіозі не буде дуже радий втраченим прибуткам.

Характеристики Rebel Wise Guys (Розумні Хлопці), англійська

Жанр логічні
Матеріал картон
Комплектація настільна гра, інструкція
Призначення для підлітків
Вікова група від 13 років
Кількість гравців від 3 до 4
Мова англійська
Тематика карткові