Ніж ZT 0460RDBW

Код товару: 1556440
Під замовлення
11674 Грн
  • Інформація по ZT 0460RDBW
  • Виробник: ZT
  • Країна-виробник: США
  • Гарантія: 3 міс.
  • Модель: 0460RDBW
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 15x8x5 см.
  • Короткий опис:

    туристичний, складаний, Frame Lock, фліппер, CPM-S35VN, 65 г, червоно-чорний

Опис ZT 0460RDBW

Складаний ніж 0460RDBW від Zero Tolerance розроблений дизайнером ножів Дмитром Синкевичем. Перше, що, звісно, впадає у вічі – це дизайн ножа. Витончені, плавні лінії від злегка загнутого вгору вістря і до торця накладки, лаконічно утворюють контур м'якої хвилі. Клинок профілю Trailing Point виконаний із нержавіючої сталі преміум класу CPM-S35VN. Форма Trailing Point має подовжену різальну кромку, за рахунок чого можна за один прохід обробити більшу площу використовуваного матеріалу і витратити менше зусиль. 

Марка сталі CPM-S35VN чудово тримає заточування, має покращену корозієстійкість та зносостійкість, що говорить про гарантовану тривалу службу виробу. Зверху клинок вкритий вражаючим чорним фінішем Stonewash, який посилює стійкість до корозій. 

Верхня накладка виготовлена з вуглецевого волокна з червоно-чорним візерунком у клітинку. Матеріал відрізняється високою міцністю, але дуже легкий. Для комфортнішого хвату, в накладці передбачені легкі вигини під пальці. Вилучається клинок за допомогою фліпера з невеликими насічками. Фіксація ножа у відкритому вигляді відбувається за рахунок титанового замка Frame Lock, інтеграція якого додає надійності під час експлуатації. 

Бекспейсер із чорного анодованого алюмінію підвищує жорсткість та міцність конструкції, а кишенькова кліпса в положенні tip-up, яка також виконана з алюмінію, гармонійно довершує загальний дизайн ножа. Завдяки плавним вигинам та гармонійному поєднанню матеріалів, ніж стане наче продовженням вашої руки.

Характеристики ZT 0460RDBW

Примітка Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України
Вид ножа туристичний
Конструкція складаний
Тип замка Frame Lock
Тип відкривання фліппер
Тип ріжучої кромки гладка
Особливості кліпса
Країна реєстрації бренду США
Марка сталі / Матеріал клинка CPM-S35VN
Твердість сталі 59-63 HRC
Загальна довжина 191 мм
Довжина клинка 83 мм
Товщина клинка 3 мм
Матеріал рукояті вуглецеве волокно
Поверхня клинка BSW (Black Stonewash)
Вага 65 г
Колір червоно-чорний
Також ніж туристичний