Обігрівач Grunhelm GPH 5R

Код товару: 1214536
Немає в наявності
  • Інформація по Grunhelm GPH 5R
  • Виробник: Grunhelm
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: GPH 5R
  • Вага: 10 кг.
  • Короткий опис:

    85 кв.м, 5000 Вт, механічне, підлоговий, захист від перегріву, 7 кг, червоний, теплова гармата

Опис Grunhelm GPH 5R

Теплова електрична гармата GRUNHELM GPH 5R – це бюджетний варіант для приватного використання. Представлена ??модель відрізняється про безлічі аналогів на ринку своєю високою ефективністю в використанні, досягнутої за рахунок високої потужності нагрівального елементу і якісній роботі вентилятора. Ми хочемо порекомендувати Вам купити теплову гармату для тривалого використання, модель розрахована на подібне застосування і має всі необхідні допоміжні системи для забезпечення стабільного функціонування.

Трифазне харчування
Вибираючи для себе пристрій будьте уважні, представлена ??модель вимагає наявності трифазної мережі підключення, що обумовлено високою потужністю нагрівального елементу. Ми хочемо відзначити, що в комплект входить все необхідне для підключення, включаючи трифазні роз’єм.

Нагрівальний елемент з нержавіючої сталі
Купити теплову гармату недорого GRUNHELM GPH 5R вірне рішення, представлена ??модель обладнана потужним нагрівальним елементом в 5000 Вт, але його основна перевага полягає в стійкості до корозії, перепадів напруги, температури. Довговічністю і надійністю нагрівального елементу обумовлено тим, що він виконаний з нержавіючої сталі.

Захист від перегріву
Чи можете не турбується про збої в роботі, агрегат пристосований до того, щоб працювати в автономному режимі без Вашого втручання. Термостат забезпечує контроль роботи нагрівального елементу, і в разі збою спрацює захист від перегріву.

Мобільність
Зверніть увагу на те, що модель невеликого розміру і досить легка, при необхідності ви зможете з легкістю її переміщати по робочій зоні. Її рама виконана так, щоб у Вас була ручка, за допомогою якої ще легше переносити тепловентилятор.

Наявність регульованого термостата
Така гармата забезпечує підтримку постійної температури в приміщенні, можна встановити оптимальний для Вас робочий режим і гармата буде автоматично підтримувати задану температуру. Такий агрегат сприяє можливості комфортного перебування в опалювальному приміщенні.

Три режиму роботи
Ми хочемо порекомендувати Вам купити тепловентилятор GRUNHELM GPH 5R, він забезпечує гнучкість у використанні завдяки тому, що має три режими роботи. перший режим вентиляція, подача повітряного потоку без обігріву. Також можна виконувати підігрів повітря задіявши половину потужності обігрівача або ж на повну потужність 2500-5000 Вт.

Характеристики Grunhelm GPH 5R

Встановлення підлоговий
Додатково захист від перегріву
Габарити (В х Ш х Г) 370 х 320 х 320 мм
Тип теплова гармата
Також шукають 2000 Вт і більше
Площа обігріву 85 кв.м
Потужність 5000 Вт
Нагрівальний елемент трубчатий
Тип управління механічне
Режими роботи обігрів
Особливості термостат
Вага 7 кг
Колір червоний
Тип обігрівача, для сінка теплова гармата