Передня велофара Knog + кріплення PWR Mountain Kit 2000 Lumens Powerbank (12208)

Код товару: 1436063
Немає в наявності
  • Інформація по Knog 12208
  • Виробник: Knog
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: + кріплення PWR Mountain Kit 2000 Lumens Powerbank
  • Код виробника: 12208
  • Вага: 0.4 кг.
  • Габарити: 12x6x5 см.
  • Короткий опис:

    Матеріал - пластик, кріплення - силіконові ремінці, потужність - 2000 люм, акумулятор

Опис Knog + кріплення PWR Mountain Kit 2000 Lumens Powerbank

PWR Mountain Kit — комплект, у якому є все необхідне, щоб добре освітлювати трасу та кататися на гірських велосипедах із комфортом. Він містить багато аксесуарів і основний ліхтар потужністю 2000 люменів. Додатково в набір входить кріплення для подовжувача живлення і для шолома.

Круглий промінь і настроювані режими
PWR Mountain видає максимум 2000 люменів і може працювати до 200 годин в ощадному режимі. Його коловий промінь ідеально підходить для освітлення перешкод і непередбачуваних вибоїн. Він постачається із 6 попередньо запрограмованими параметрами, які ви зможете доповнити за допомогою програми Modemaker. Також через цю програму доступні функції керування яскравістю, настроювання часу роботи й додавання нових режимів роботи.

Під'єднання сторонніх пристроїв
Задня частина ліхтаря являє собою повербанк з USB-портом. Натисніть червону кнопку, щоб зняти кришку, та використовуйте його для заряджання телефона, GoPro, велокомп'ютера або іншої портативної електроніки. Функція доступна навіть за увімкненого освітлення. Сам же повербанк заряджається через USB-кабель упродовж 7 годин.

Легкість встановлення та використання
Ліхтар підходить для керма діаметром від 31.8 до 35 мм. За допомогою подовжувача його також можна закріпити на шоломі, водночас сам живильний елемент залишити на кермі. Пристрій вмикається, вимикається і перемикає режими простим поворотним рухом руки.

Індикатор зарядження батареї
вимикається живлення без попередження? Цього ніколи не станеться з PWR Mountain, який обладнаний вбудованим індикатором заряду батареї з чотирьох поділок. Натисніть на нижню частину, щоб активувати індикатор батареї. Якщо світяться 4 поділки, отже, повністю заряджений, 2 поділки — заряджений наполовину тощо.

Характеристики Knog + кріплення PWR Mountain Kit 2000 Lumens Powerbank

Матеріал пластик
Кріплення силіконові ремінці
Потужність 2000 люм
Тип живлення Вбудований акумулятор
Живлення акумулятор
Вага 365 г
Колір чорний