Цифровий фотоапарат Nikon Z6 II body (VOA060AE)

Код товару: 1119138
Є в наявності
91134 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 91134грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 24 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Nikon VOA060AE
  • Виробник: Nikon
  • Країна-виробник: Таїланд
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Z6 II body
  • Код виробника: VOA060AE
  • Вага: 1.78 кг.
  • Габарити: 22x13x18 см.
  • Короткий опис:

    Тип матриці - КМОП (CMOS), розмір матриці - 35.9 x 23.9 мм, число ефективних пікселів - 25.2 Mpx, максимальна діафрагма - f/4.0-f/22, Макс. роздільна здатність запису відео - 3840x2160, тип видошукача - електронний, розмір ЖК-екрану - дисплей 3.2", тип карток пам'яті - XQD, SD/SDHC/SDXC, бездротовий зв'язок - Wi-Fi, Bluetooth, тип живлення - EN-EL15c, Колір - чорний

Опис Nikon Z6 II body

Реалізуйте ваші ідеї по максимуму

Втілюйте свій задум. Дотримуйтесь інтуїції. А універсальна повнокадрова беззеркальная фотокамера Z 6II забезпечить високу швидкість роботи, якість зображення і плавність. Використовуйте кожну можливість виразити себе через фотографії або відео на 100%.

Новий погляд на деталі

Незалежно від напрямку вашої творчості фотокамера дозволяє створювати зі світлом справжні чудеса, будь то динамічні події мегаполісу або зачаровує тиша природи – ви завжди зможете розраховувати на Z 6II як в фото-, так і в відео-завданнях.

Готовність до нічної зйомки

Завдяки вражаючою здатності збирати світло ця фотокамера дозволяє вести зйомку при будь-якому освітленні. Ви отримуєте чіткі повнокадрові зображення при низьких і високих значеннях ISO під час фотозйомки і якісний матеріал під час відеозйомки. АФ тепер працює при низькому рівні освітленості аж до -6 EV при використанні об'єктива зі світлосилою f/2 (або вище).

Набагато швидше

надширокого система гібридної АФ забезпечує точний «захоплення» об'єкта. Ви можете вести зйомку з максимальною роздільною здатністю зі швидкістю до 14 кадрів в секунду, з повною автофокусуванням і автоматичним режимом експозиції. Коли швидкість має значення – а вона важлива завжди, – ви зможете робити кадри, які не беруть інші.

Удвічі могутнішеЯк би ви не працювали зі світлом, робіть це швидше і плавно. Завдяки Наявності двох процесорів EXPEED ВСЕ стало в два рази краще – від продуктивності автофокусування до розміру буфера. Працює як по нотах при запису відео та фотозйомки.Вище швидкість – більш тривала робота

Швидкий високопродуктивний буфер дозволяє робити до 200 зображень в форматі JPEG або до 124 12-бітних зображень у форматі RAW без стиснення за одну серію. Завдяки високій частоті оновлення ви не пропустите ні секунди. Подвійна система EXPEED забезпечує блискавичну швидкість запису.

Два гнізда для карт пам'яті забезпечують гнучкий робочий процес

Маючи в своєму розпорядженні два гнізда для карт пам'яті, можна налагодити будь-який робочий процес. Відокремте фото від відео або файли RAW від JPEG. Копіюйте файли з однієї картки на іншу. Налаштуйте гнізда для використання при переповненні однієї карти і для резервного копіювання. В одне гніздо можна вставити SD-карту UHS-II, в інше – карту XQD або надшвидку карту CFexpress останнього покоління.

Продовжуйте рух

Знімаєте інтерв'ю? Фотокамера підтримує живлення по кабелю USB Type-C, який також може заряджати акумулятор під час зйомки.

Вертикальна зйомка

Додатковий батарейний блок MB-N11 оснащений вбудованими елементами керування для вертикальної зйомки. З його допомогою можна оперативно заміняти батареї без втрати живлення.

Мультимедійний центр

Якщо ви відеооператор, ця фотокамера Nikon для вас. Завдяки полнокадровой матриці і зчитування всіх пікселів ви отримуєте ширший динамічний діапазон і більш різкі і чіткі відеоролики. Швидкість автофокусування і чутливість стеження можна встановити під час запису. При відеозйомці також можна використовувати АФ з виявленням очей і виявленням тварин. Підтримка різних значень частоти кадрів розширює ваші можливості. Ви можете виводити відзнятий матеріал зручним способом.

Передача файлів RAW по HDMI

Максимальний контроль при подальшій обробці відзнятого матеріалу. Вище швидкість передачі даних. Фотокамеру Z 6II можна підключати до сумісних зовнішніх записуючих пристроїв ATOMOS для експорту відео в форматі ProRes RAW, щоб зберегти всі дані з полнокадровой матриці фотокамери в файлах меншого розміру.

10-бітний вихід HDMI

Більше гнучкості при корекції. Запис відео з великою глибиною кольору 10 біт дозволяє зберегти на мільярди квітів більше, в порівнянні зі стандартною записом з глибиною 8 біт. Фотокамера Z 6II дозволяє записувати 10-бітний вихідний сигнал безпосередньо на зовнішнє записуючий пристрій через HDMI.

Hybrid Log Gamma (HLG)

Позбавте себе від трудомісткої кольорокорекції і знімайте відеоматеріали, відразу готові до відтворення на дисплеях HDR. При зйомці в форматі HLG фотокамера дозволяє відобразити більше деталей, передати динамічний діапазон і контраст – постобработка не буде потрібно.

Міцна конструкція

Сміливо крокуйте по курних вулицях. Підкоряйте гірські стежки. Знімайте прямо над поверхнею води. Завдяки надміцного і легкого корпусу з магнієвого сплаву фотокамеру Z 6II зручно носити з собою і використовувати в будь-яких умовах. Повністю захищена від пилу, бруду і вологи, вона буде служити вам вірою і правдою, куди б не привело вас натхнення.

Дистанційна зйомка

Бездротові контролери дистанційного керування WR-R11b і WR-1 (купуються окремо) знадобляться для дистанційної зйомки або для керування зовнішніми спалахами, такими як Speedlight SB-5000.

Високошвидкісна спалах

Зовнішній спалах можна використовувати навіть при високошвидкісний зйомці з частотою до 14 кадрів в секунду. Запам'ятовуйте глибші і масштабні сцени – висвітлюючи весь кадр в будь-який момент.

Об'єктиви з байонетом F

Перехідник байонета FTZ забезпечує сумісність з більш 300 об'єктивами NIKKOR з байонетом F – від светосильних об'єктивів з постійною фокусною відстанню до супертелефотооб'єктивів з зумом.

Нові способи бачити

Знімайте відеоролики. Робіть фотографії. Запам'ятовуйте все! Вам сподобається кінематографічна глибина різко відображуваного простору, яку дозволяють отримати різноманітні компактні об'єктиви NIKKOR Z з швидке фокусування.

Оновлення прошивки через SnapBridge

Безперервно вдосконалюється додаток Nikon SnapBridge тепер дозволяє оновлювати прошивку камери через смарт-пристрій. Ця програма також можна використовувати для дистанційної зйомки фото і відео. Також воно дозволяє фільтрувати і передавати файли JPEG або RAW на будь-який смарт-пристрій або комп'ютер з можливістю додавання хештегів та інформації про авторські права прямо з програми.


Характеристики Nikon Z6 II body

Тип фотокамери бездзеркальна
Матриця
Тип матриці CMOS
Розмір матриці Full Frame
Світлочутливість (ISO) 100 - 51200
Кількість мегапікселів 24.5 Мп
Об'єктив
Тип фокусування гібридне автофокусування
Ручне фокусування
Кріплення об'єктива Nikon Z
К-сть точок фокусування 273
Стабілізатор зображення із зсувом матриці
Дисплей
Розподільна здатність дисплея 2100 тис. пікс
Поворотний дисплей
Сенсорний екран
Видошукач електронний
Кроп видошукача 1 x
Зйомка відео
Максимальна роздільна здатність відео 3840x2160
Формати запису файлів MPEG-4
MP4
MOV
H.264
Зйомка / експозиція
Cерійна зйомка 14 кадр/с
Витримка 30 - 1/8000
Пам`ять і роз'єми
Типи карт пам'яті SD
SDHC
XQD
UHS-II
USB-порт ✔ SuperSpeed USB
HDMI
Комунікації Wi-Fi
Bluetooth
вбудований мікрофон
Роз'єми і порти аудіовхід
Спалах
Підключення зовнішнього спалаху ✔ так, "гарячий башмак"
Живлення
Тип живлення акумулятор
Знімків на заряді 410 шт
Додатково
Пило-, волого-, ударозахист
Фізичні
Колір чорний
Вага 705 г з батареєю і картою пам'яті