Монітор Philips 436M6VBPAB/00

Код товару: 897893
Немає в наявності
  • Інформація по Philips 436M6VBPAB/00
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: 436M6VBPAB/00
  • Вага: 20.8 кг.
  • Габарити: 109x76x34 см.
  • Короткий опис:

    43", WVA, 3840 x 2160, 16:9, 720 кд/м2, 4000:1, 63 Вт, 1 х mini DisplayPort, 1 х HDMI, 1 х DisplayPort, 2 x USB 3.0, регулювання нахилу, 976 x 661 x 264 мм, VESA - 200x200 мм, 2 х 7 Вт, чорний

Опис Philips 436M6VBPAB/00

Насолоджуйтеся моментом



  • Momentum

  • 43 (діагональ 108 см/42,51")

  • 4K UHD (3840 x 2160)


Технологія UltraClear і роздільна здатність 4K UHD (3840 x 2160) для максимальної чіткості

Нові дисплеї Philips оснащені якісними панелями і забезпечують неймовірно чітке зображення у форматі 4K UHD (3840 x 2160). Дисплеї Philips з кристально чистим зображенням підійдуть і вимогливим до деталей професіоналам, що працюють з програмами CAD, і фахівцям з 3D-графіки, і фінансистам, які мають справу з величезними таблицями.


Розширений динамічний діапазон (HDR) для більш реалістичного і яскравого зображення

Розширений динамічний діапазон задає новий якісний рівень зображення. Приголомшлива яскравість, контрастність, захоплююча передача кольору і неймовірно глибокі відтінки чорного надають зображенню нової глибини і реалістичності. Це розширений діапазон кольорів, який раніше неможливо було передати. Те, що відбувається на екрані безроздільно заволодіє вашою увагою та емоціями.


Технологія квантових точок для приголомшливої ​​якості передачі кольору

У технології квантових точок використовуються інноваційні напівпровідникові нанокристали, які випромінюють більш точні відтінки синього, зеленого і червоного світла. РК-монітори з технологією квантових точок забезпечують більш широкий динамічний діапазон кольорів і більш природну передачу кольорів. У результаті ви насолоджуєтеся яскравим зображенням з динамічними і вражаючими кольорами.


Світловий ореол Ambiglow робить враження яскравішими

Інноваційна технологія Ambiglow візуально розширює екран, проектуючи на стіну за екраном світловий ореол. Швидкий процесор аналізує зображення на екрані і безперервно змінює колір і яскравість випромінюваного світла відповідно до зображення. Зручне меню дозволяє налаштувати підсвічування на свій смак. Philips Ambiglow створює незабутній ефект занурення в дію, особливо при перегляді фільмів, спортивних передач і при проходженні відеоігор.


Низька затримка введення скорочує час затримки сигналу між пристроями і монітором

Затримка введення - це час, який проходить між виконанням дії на підключених пристроях і виведенням результату на екран. Низька затримка введення скорочує часовий інтервал між введенням команди на ваших пристроях і прийняттям сигналу монітором, значно полегшуючи проходження відеоігор з високими вимогами до чуйності і часу реагування, що особливо важливо для тих, хто грає в динамічні і швидкі відеоігри.


MultiView дозволяє працювати одночасно у двох вікнах від двох джерел сигналу

З монітором високої роздільної здатності Philips MultiView вам відкривається цілий світ різноманітних підключень і зручність використання на роботі і вдома. MultiView дозволяє підключити відразу два джерела сигналу й одночасно відображати кілька вікон. Можна, наприклад, відкрити поруч вікна комп'ютера і ноутбука, щоб полегшити складний робочий багатозадачний процес. Або на половині екрана дивитися футбольну трансляцію з телеприставки, а на другій половині - веб-сторінки в браузері ноутбука. Також можна стежити за новинною хронікою в невеликому вікні з аудіотрансляцією й одночасно працювати над своїм новим блогом.


Більш якісний звук завдяки DTS Sound

DTS Sound - це система обробки звуку, яка оптимізує якість аудіосупроводу при прослуховуванні музики, перегляді фільмів, потоковому передаванні файлів і під час ігор на ПК (незалежно від форм-фактора). DTS Sound створює ефект насиченого, неймовірно об'ємного звуку, відтворює глибокі баси, підсилює діалоги і забезпечує більш високий рівень гучності без обмеження сигналу і спотворень.


Технологія адаптивної синхронізації для згладженого ігрового процесу

Завдяки новому монітору Philips вам більше не потрібно вибирати між розривами зображення і затримкою кадрів під час ігрового процесу. Технологія адаптивної синхронізації від Philips забезпечує плавний висновок зображення без перешкод практично при будь-якій частоті кадрів і швидкий відгук.


Один кабель USB-C для всіх підключень

Новий кабель USB 3.1 Type-C з тонким двостороннім роз'ємом забезпечує легке підключення з використанням єдиного кабелю. Тепер можна підключати будь-які периферійні пристрої до монітора безпосередньо, використовуючи всього один кабель від ноутбука, у тому числі і для передачі вихідного відеосигналу з високою роздільною здатністю з ПК на монітор. USB 3.1 також забезпечує швидку передачу даних (у 20 разів швидше, ніж USB 2.0), що дозволяє без проблем передавати відеопотік при перегляді 4K-фільмів. Один кабель для всіх підключень. 


Концентратор USB 3.0 для зручного доступу та швидкої зарядки

Передача даних по інтерфейсу USB 3.0 здійснюється зі швидкістю 5 Гбіт/с, що майже в 10 разів вища, ніж за стандартом USB 2.0 - ви можете значно скоротити час передачі даних і заощадити гроші. Володіючи збільшеною пропускною здатністю, високою швидкістю передачі даних, поліпшеними можливостями управління живленням і відмінною загальною продуктивністю, USB 3.0 відповідає останнім світовим стандартам і дозволяє використовувати пристрої, що запам'ятовують більше обсягу. Тепер вам більше не доведеться чекати, поки пристрій зарядиться. Нова функція FastCharge забезпечує зручну швидку зарядку. Також стандарт USB 3.0 має зворотну сумісність з пристроями USB 2.0.

Характеристики Philips 436M6VBPAB/00

Виробник
Загальні
Вендор PHILIPS
Код виробника 436M6VBPAB/00
Модель 436M6VBPAB/00
Тип товару Монітор
Призначення Для дому та офісу (Універсальний)
Дисплей
Діагональ екрану 40 - 49
Діагональ, дюйми 42.5"
Формат екрану Широкоформатний 16:9
Частота оновлення 60 Гц
Поверхня екрану Матова
Матриця
Максимальна роздільна здатність 3840х2160
Кути огляду 178/178
Технологія матриці *VA
Час реакції, мс 4
Яскравість, Кд/м2 720
Контраст статичний 4000:1
Контраст динамічний 50 000 000:1
Інтерфейси та оснащення
Інтерфейси Display Port / mini Display Port / 2xHDMI / USB Type-C / USB 3.0 / Mini-Jack (3.5 mm)
USB USB-С / USB 3.0
VESA Є
Тип VESA кріплення 200x200
Вбудовані колонки Є
Блок живлення Внутрішній
Вбудована камера Немає
Властивості підставки Регулювання кута нахилу екрану
Особливості Flicker Free / Low Blue Light / USB-концентратор / Підтримка HDR
Cереднє eнергоспоживання, Ватт 62,69 Вт
Гучність вбудованних колонок 2 x 7 Вт
Енергоспоживання в режимі очікування, Ватт 0,5 Вт
Колір корпусу Black