Кухонний ніж Yaxell Kaneyoshi Yanagiba 210 мм (30995)

Код товару: 1630392
Під замовлення
3825 Грн
  • Інформація по Yaxell 30995
  • Виробник: Yaxell
  • Країна-виробник: Японія
  • Модель: Kaneyoshi Yanagiba 210 мм
  • Код виробника: 30995
  • Вага: 0.4 кг.
  • Габарити: 30x5x3 см.
  • Короткий опис:

    Серія - Kaneyoshi, Призначення - янагіба (суші, сашимі), матеріал клинка - вуглецева сталь, Колір руків'я - дерево

Опис Yaxell Kaneyoshi Yanagiba 210 мм

Ніж з одностороннім заточуванням Deba від японського виробника Yaxell виготовлений із дамаської сталі Shiro3 + сталь (2 шари). Ручка виготовлена з натурального дерева, дуже міцної та витонченої магнолії. Універсальний кухарський ніж призначений для оброблення риби та м'яса. Завдяки неперевершеній якості виконання дана модель прослужить Вам протягом довгих років.

Переваги:

  • Матеріал клинка: Shiro3 + сталь (2 шари)
  • Матеріал рукояті: дерево (магнолія)
  • Найвища якість виконання

Ножі Yaxell по праву вважаються одними з найкращих японських кухонних ножів. Виготовляються ці ножі в місті Секі (Seki), яке з XIII століття є центром японського ножеробства. Виробництво ножів Yaxell було засновано у 1932 році і на сьогоднішній день продукція цієї компанії поставляється до 27 країн світу. При виробництві ножів компанія Yaxell використовує ексклюзивні технології термообробки сталі, результатом яких є висока гострота і стійкість ріжучої кромки ножа.

Професійні кухарі для комфортної роботи на кухні часто вибирають якісні кухонні ножі, виготовлені в Японії. Не секрет, що кухонні японські ножі - це абсолютно унікальний продукт на сучасному ринку кухонної кухарської атрибутики. Ножі кухонні японські – це поєднання багаторічних традицій, колосального досвіду із застосуванням новітніх технологій та ультрасучасних матеріалів, жорстким контролем якості виробу на всіх етапах його виробництва.

Характеристики Yaxell Kaneyoshi Yanagiba 210 мм

Матеріал руків'я дерево магнолії
Довжина леза 210 мм
Колір руків'я дерево
Колір леза нержавіюча сталь
Тип кріплення руків'я всадний
Матеріал леза вуглецева сталь
Серія Kaneyoshi
Призначення янагіба (суші, сашимі)
Особливості ергономічна форма ручки